SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor'a Prof.Dr. Sezai Yılmaz Morali

Malatya Arguvanspor'a Prof.Dr. Sezai Yılmaz Morali
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig ekiplerinden Malatya Arguvansporlu futbolcu ve teknik heyet moral yemeğinde bir araya geldi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Malatya Arguvanspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Okan Kopan yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını yapan mavi-beyazlılar akşam saatlerinde ise Kulüp Başkanı Cemal Altun tarafından verilen yemek programına katıldı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen programa Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Arguvanspor Kulüp Başkanı Cemal Altun, ikinci başkan Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, teknik heyet ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda ilk olarak konuşan Malatya Arguvanspor Teknik Direktörü Okan Kopan, “2023-2024 futbol sezonunda işimiz çok zor, doğru işler yaparak ve çalışarak başarılı olacağımıza eminim. Başkanlarımızın şartlarımızı iyileştirmek için göstermiş oldukları çabaya layık olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi. Mücadelelerinin Arguvanspor için olduğunu kaydeden Malatya Arguvanspor Kulübü Başkanı Cemal Altun, “Malatya Arguvanspor Kulübü olarak Türkiye’de ender bir yönetimimiz. Hepimiz Arguvanspor'u bir yerlere getirmek için mücadele ediyoruz. Kimimiz maddi olarak paramızı, kimimiz manevi olarak sevgimizi katıyoruz. İlk günden beri biz çirkeflikle gelen hiçbir galibiyeti istemedik. Alın terimizle, hakkımızla, gelen her galibiyeti isteriz bu bizim olmazsa olmazımızdır” ifadelerini kullandı

Arguvan’ın küçük görünen ama büyük bir ilçe olduğuna vurgu yapan kulübün ikinci başkanı olan Prof. Dr. Sezai Yılmaz da, “Arguvan belki çok küçük bir yer gibi geliyor gözünüze ama ismi tasvir edemeyeceğiniz kadar büyük bir ilçedir. Arguvanspor'un maçlarını izlerken hep çok mutlu oldum. Geçen sezon çoğu maç berabere bitti. Bazı maçları galibiyetle aldık. Ama çok iyi mücadele ettiler. O mücadele ruhunu kaybetmemeleri çok önemliydi. Sizlerde Arguvanspor’u kendi ailenizin bir işi görün ve kanınızın son damlasına kadar mücadele edin. Emin olun o zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Burada bir kolej havası oluşturun, hep idealist olun, hep amatör ruhlu olun, profesyonelsiniz ama o amatör ruhu kaybetmeyin ve birbirinize destek olun. Ben ümit ediyorum ki bu sene, herkesi sevindirecek iyi sonuçlar alacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Teknik heyet ile futbolculara güvendiklerini belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise güzel bir futbol sezonu geçirilmesi temennisinde bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Recep solmaz (9 ay önce)
    Prof.dr.Burak ışık hocamızda artık spor maçlarında görmekden onur duyarız. Futbol kültürü sezai hocam ve ekibiyle Malatyanin kalitesini yükseltecegine eminim.basarilar dilerimArguvanspor takımına.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (9 ay önce)
    Malatyamızın güzide ilçesi,ARGUVAN ,spor'da çok başarılı olacaktır,Çünkü çok değerli ve kaliteli insanları var,Herkesin, Arguvan sporumuza yardımcı olması lazım,umarım çok başarılı olacağız.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • uğur tn (9 ay önce)
    Çok kaliteli insanların olduğu bir yönetim Sezai hoca, Cemal başkan ve hakikaten Arguvan 'a sanat kültüründen sonra bu şirin ama güzel ilçeye futbol kültürünü kazandıran sayın Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve adını sayamadığım diğer emeği olan yöneticilerin hepsine teker teker teşekkürlerimi sunuyorum. Hakikaten bir futbol kulübü nasıl yönetilir bunun en büyük örneğidir Arguvanspor. Bu şekilde idari açıdan bir istikrar sağlandığı takdirde Arguvanspor' un liglere damga vuracağına olan inancım tam. Tekrar yönetimi kutluyorum. Takımımıza başarılar diliyorum.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Aslan (9 ay önce)
    Baştan aşagı kaliteli insanlar mukemmel bir yonetim insallah yolunuz her daim açik olur. Sezai hocam sizin bu şehir icin yaptiklariniz bir ömür unutulmayacak gururumuzsunuz.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Ahmet (9 ay önce)
    Sezai hocam inşallah birgün rektör olur malatyanin evladı istese ABD de önüne açık çek korlar kendi doldurur
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Bitik şehir malatya (9 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Valla öyle gerçekten ama o yıllardir bu sehirden ayrilmiyor ve her gun yeni bir mucize gerceklestiriyor. Bu şartlarda bile gitmedi emegine saglik Sezai Hocamin öpülesi ellerine saglik
    %75
    %25
    Yanıtla