SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya Bisiklet Yarışmaları İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2017-07-08 01:45:51
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilen ‘Türkiye Bisiklet Şampiyonası Malatya 4. Etap Yol Yarışları’nın son ayağı olan sürat yarışmaları, Malatya Stadyumunun çevresinde yapıldı.

Malatya’da 3 gün süren ‘Türkiye Bisiklet Şampiyonası Malatya 4. Etap Yol Yarışları’na 22 ilden 321 sporcu katıldı. 4. Etap yol yarışları, Malatya Stadyumunun etrafında gerçekleştirilen sürat yarışmalarının ardından tamamlanacak.

“MALATYA’DAN ÇOK MEMNUN KALDIK”

Bisiklet Milli Takım Antrenörü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Teknik Komite Başkanı Ayhan Aytekin, “Malatya’da, Türkiye Bisiklet Federasyonu nezdinde 6 seneden beri yarışlar yapılmıyordu. Federasyon başkanı Erol Küçükbakırcı ve yönetim kurulunun kararıyla Malatya’da Türkiye Bisiklet Şampiyonası 4. Etap Yol Yarışları yapılıyor” dedi.

Aytekin, Malatya’dan çok memnun kaldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Malatya halkından çok memnunuz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya halkı bize çok ilgi gösterdi, hepsine çok teşekkür ediyoruz. Federasyon adına emniyet ve jandarmamıza teşekkür ediyoruz. Güzel yarışmalar oldu. Macaristan’da 23-29 Temmuz Yıldızlar 2017 Summer EYOF (European Youth Olympic Festival) Yol Şampiyonasına gidecek sporcuları belirliyoruz. Genç Erkeklerde Konya’da 20 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında kamp yaptık. Bir kamp daha yapacağız. Burada EYOF’a gidecek sporcuları seçiyoruz. Malatya şehrinin çok önemli olduğunu düşünerek, Malatya Stadyumunun etrafında sürat yarışları yapıyoruz.”

“FEDERASYONUN YÜZDE 90 SPORCUSU YARIŞMALARA KATILDI”

Malatya’daki yarılmalara 22 ilden 300’ün üzerinde sporcunun katıldığını kaydederek, “23-29 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’da yapılacak olan yarışmalara erkeklerde 3, zamana karşı 2 sporcu, yol yarışında 3 sporcu katılacak. Malatya’daki yarışmalara 22 ilden bisikletçiler katıldı. Sadece büyük erkekler ve masterlar yok. Genç erkekler, yıldız A ve B, büyük, genç ve yıldız bayanlarımız burada yarışıyor. Federasyonumuzun yüzde 90 sporcusu burada bulunuyor. Toplamda 300’ün üzerinde sporcu yarışmalara katıldı” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TEMELREİS (6 yıl önce)
    elinize emeğinize sağlık.bu ve buna benzer organizasyolar daha yogunlaşarak yapılmalı gençleri sigara alkol kahvehane alışkanlıklarından uzak tutmak için yapılmalı . ancak trafik düzene konulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Malatya Gaziantep yolunu kapatıp onbinlerce aracı bu sıcakta 20 km sürate mahkum edip bu kadar beddua alan bir organizasyonu Allah birdaha ilimize nasip etmesin
    0
    0
    Yanıtla