SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Bütün Dinamikleri İle Savaşacak"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 5-1 mağlup oldukları Çaykur Rizespor maçı sonrası değerlendirmesinde zor bir rakibe karşı oynadıklarını söyledi.

Vural, rakibin iyi başladığını dile getirerek, "5-1'lik skoru izah etmesi mümkün değil. Birinci devre rakibin 4 pozisyonu var, 2'si gol oldu. Bizim 3 pozisyonumuz var. İkinci devre bizim 2, rakibin 5 pozisyonu var. Yenilgiye bir bahane bulmak istemiyorum." şeklinde konuştu.

Maçı son dakikalarına kadar bırakmamak için gayret gösterdiklerinin altını çizen Vural, "Çocuklarımız sonuna kadar çalıştı. Takımın 7 tane en önemli oyuncusu yok. Cezalı ve sakat oyuncularımız var." ifadelerini kullandı.

Ligde her şeyin değiştiğini vurgulayan Vural, "Denizli, Bandırma'yı deplasmanda yendi. Enteresan bir lig. 'Yukarıdaki çok iyi, aşağıdaki kötü' diyemeyiz. Son dakikaya kadar mücadelemizi vereceğiz. Bu takımı bu konumdan kurtarmak için çaba göstereceğiz. Malatya bütün dinamikleri ile savaşacak. Kimse bu şehri terk etmeyecek." diye konuştu.

Vural, maçın hakemine teşekkür ederek, yabancı hakemlerle de çalışma fırsatı bulduğunu ama çok iyi bir hakem jenerasyonu geldiğini sözlerine ekledi.

Rize, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mert (1 yıl önce)
    Evet yılmaz vural severlerin yorumları nerede. Bu takımı kurtaracak tek teknik direktör diyen 80 li yılların trubunculeri nerede.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • vehbi (1 yıl önce)
    Sözde Bülent Korkmaz Malatyalı çalıştırdığı takımın galip gelmesine bir şey demeyeceğim ama bir faaül esnasında Malatyalı oyuncuya ve hakeme isyan ederken sergilediği tavrı kabul etmek mümkün değildir.Bu nasıl Malatyalı eskiden Malatya sporda oynamış bir futbolcu gol attığında sevinmez bunda bu hassasiyet yok bunun adının verildiği üst geçitmi ne adının silinmesini istiyorum böyle Malatyalı olunmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)vehbi isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten ust gecit acilisina geldiginde unal karaman daha da malatyaliydi. Bu adam malatyayı sevmemiş yilmaz hoca ondan daha malatyalı. Mehmet topalda ailesi malatyada oturmasina ragmen fener macinda attigi 3uncu gole ne kadar sevinmisti sevindide ne oldu o yil kulüp gönderdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bende yazardım 1-5-4 Arkadaş Yılmaz Hocaya Taktık mı Öğretmek istiyorsun ? Herkes Başımıza Antrenör çıkıyor Ayıptır.Eleştiri yapında Fazla akıl vermeyin
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Arkadaşım maalesef oyuna puan verilmiyor, istediğiniz kadar güzel oynayın gol atıp puan alamadıktan sonra sonuç elde var sıfır. Bu takım kötü oynasın, savunma yapsın, kontraya çıksın ama puan alsın. Yoksa sezon sonunda küme düştükten sonra bu takım güzel oynadı, bravo demeyecekler. Geçmiş olsun diyecekler. Hocayı eleştiren arkadaş haklı. Yılmaz Hocanın oynattığı oyun göze hoş gelebilir ama puan alamadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Siz hep söylemiyor musunuz en az 30 puan almalıyız diye. Lütfen oyun sistemini değiştirin, savunmayı güçlendirip kontra atağa dönün.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Asagidaki yoruma katiliyorum. Boyle bir macta defans oynamali en az 1 puani almaliydik. defansa jospin ve donsah i monte etmeliydi. yedigimiz gollerin cogunu 2 nolu oyuncu yuzunden yedik. Haci Osman in da ne oynadigi belli degil. daginik oynuyor. tutarli oynamiyor. Hatayspor istiyorsa bence verin gitsin. diger oyuncular bizi ligde tutar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Yılmaz Hocam, Hasan Özer'in de bir ara yapıp sonra bizim uyarılarımızla hatasından vazgeçtiği aynı hatayı siz de yapmakta ısrar ediyorsunuz. açık, saldıran futbol oynatacağız dediğinizde sizi uyarmıştım, sizin oyun anlayışınızla fark yeriz demiştim, maalesef haklı çıktım, bu takımın bir kapasitesi var, bu takıma en uygun oyun, savunma ağırlıklı, kontra atağı esas alan bir oyundur. Yani 4-4-2 ya da 5-4-1 oyun düzeni bizim takıma en uygun sistemdir.
    %93
    %7
    Yanıtla