SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Cezaevlerinden 478 Tahliye

0
Güncellendi - 2020-04-17 05:45:33
Malatya Cezaevlerinden 478 Tahliye
A- A+ PAYLAŞ

İnfaz düzenlemesine ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte Malatya’da 1 kapalı ve 2 açık cezaevinden toplam 478 hükümlünün tahliyeleri başladı.

AKP ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının ardından bugün birçok ilde cezaevlerinden tahliye işlemleri başladı. Bu kapsamda Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi ile Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerindeki Açık Ceza İnfaz Kurumlarındaki hükümlülerin tahliye işlemleri başladı.

Jandarma ve polis ekiplerinin aldıkları önlem çerçevesinde ilk olarak açık cezaevlerinde bulunan hükümlüler işlemlerinin tamamlanmasının ardından önceden dezenfekte edilen belediye otobüsleri ile şehirler arası otobüs terminali ve gidecekleri noktalara bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre Doğanşehir Açık Cezaevinden 156, Akçadağ Açık Cezaevinden ise 104 hükümlü evlerine gönderilirken, Malatya E Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan 218 hükümlünün ise işlemlerinin başlatıldığı ve gün içinde tahliye işlemlerinin gerçekleştirileceği öğrenildi.

Sabah erken saatlerde cezaevi girişine giden yol çelik bariyerlerle kapatılırken, tahliye işlemleri nedeniyle cezaevine gelen hükümlü yakınları içeri alınmadı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • 44 MALATYA (4 yıl önce)
    Kureyşin önde gelen kabilelerinden birine mensup bir kadının yaptığı usulsüzlüklerin cezasını kaldırtmak-hafifletmek için elçi olarak gönderilen azatlısı Üsame’ye Allah Rasulü: “Sizden önceki insanlar şu yüzden helak oldular: Onların ileri gelenlerinden biri hırsızlık yaptığında onu bırakırlar, güçsüz ve zayıf biri çaldığında ise onu cezalandırırlardı. Allah’a yemin olsun ki eğer Muhammed’in kızı Fatıma hırsızlık yapsaydı onun elini keserdim.” (Buhari, Enbiya, 54)
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Suçluları halkın içine salmak ne kadar doğru. Bu tarihten sonra suç oranlarına bakmak lazım. MHP nin ısrarı ile bu indirim yapıldı ve salıverildiler. İnşallah pişman olmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye (4 yıl önce)
    Hem suçlu hem haksız hem güçlü ve HAKLI
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Artık zamanı gelmiştir.Şu virüsde gelmişken kapatın şu cezaevlerini tüm suçlular dışarı çıksın.Millet kendi versin artık adaletini. Büyük devletimiz böyle küçük işlerle uğraşmasın artık.Zaten Cumhuriyet tarihi boyunca onlarca kez af geldi. Böylelikle meseleyi kökünden çözmüş olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Devlet (4 yıl önce)
    Suç işler af cıkar sonra nam salar suç işlediği için sonra adı af olur ama devlet bunlara madalya takar ödül verir onca kurallara uyan canı yanan insanın suçu ne bi ülke suça karşı ağır cezalarla huzur bulur yapılan çok yanlış insanları suca teşvik etmek :(((
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    bu ülkede şiir yazmak tecavüz etmekten adam öldürmekten daha büyük suç hele iktidarlar aleyhine yazı yazmak idamlık suç
    0
    0
    Yanıtla
  • KORONa (4 yıl önce)
    Akçadağa ortadoğunun en büyük cezaevi yapılacak tı? sayın öznur çalık söylemişti
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Oldu olası bütün aflara(vergi affı,üniversite affı,imar affı,elektirik,şu,telefon,emlak vergisi affı)karşıyım .devlet kendisine karşı işlenen suçları af edebilir ama kişiye karşı işlenen suçları kimse af etmemeli diyorum demokrasilerde kurallar konur herkese adil uygulanır kurallara uymayanlar karşılığında cezalarını alırlar ve af diye bir Kelime olmaz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Olay (4 yıl önce)
    Hani , Devlet kendisine işlenen suçlardan vazgeçebilir ; kişilerin kendi aralarında işlenen suçlara af gelemezdi????
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandas (4 yıl önce)
    rahat dursunlar bari tembih edeydiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Açıklanmıyor kimlerin tayin edildiği kimisi çocuk tacizcisi mafya lar dolandırıcılar çeteler hırsızlar a gelen bir af diyor detayinı açıklasalar keşke inşalla rahşan affı gibi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    TAHLİYE İnfaz koruma memuru bir arkadaşıma sordum Tahliyeler nasıl gidiyor dedim 5 kişi hemen döndü Geri kalan 3 kişi var onlarıda akşam sabah dört gözle bekliyoruz dedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Takip edin bu tahliyeler ile suç oranlarında patlama yaşanacak. Hükümet kula karşı işlenen suçlara karışmam dedi, ancak bu sözünde durmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Bu cıkanlar takip edilsin en fazla 3 ay Sonra %70 icerde
    0
    0
    Yanıtla
  • oturmaktan sıkılan boğa (4 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    üstelik senin benim canımı yakıp dönecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Af suça teşvikten başka bir şey değildir yazık insanlara zarar veren kişiler bunu yapmaya çoğu devam edecek insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Ağzini açani kalemi yazani haksizlik diyeni o şucu bucu deneni oraya doldurdunuz şimdi de onu bahane edip af etiniz DUR bakalim o madurlar be diyecek onlar bu vatanin evlatlari değilmi yazik yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Hapisler için iyi güzel ama Öcünü kendin all demek Kan düşmani namus meselesi mal davasi bu kişiler O hapis diye teseli oluyordi şimdi beynine kan gitmiyecek kendi öcünü alacak Bana yapilan bir şuçu ben AFF ederim benim adima kimsenin yetkisi yok yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (4 yıl önce)
    Hadi hayirli olsun.insanlar cezaevine girmekten korkmasin.polis yakalamakla ugrasmasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (4 yıl önce)
    Herkes ciksin en agir suclu olanlar haric ama zoruma giden sudur ki akedemisyeni doktoru ogretmeni corbacisi calisani vs cikarmazlar Adalet esittir 0
    0
    0
    Yanıtla