SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya da Hızla Kalkınmış

0
Güncellendi - 2018-10-28 01:26:43
Malatya da Hızla Kalkınmış
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 2019 Mart ayında Adana’da AK Belediyeciliği iktidar yaparak Adanalının özlemini duyduğu hizmetlerle şehri ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Adana'da iha bürosunu ziyaret eden Fatma Güldemet Sarı, son 15-20 yıllık süreçte Gaziantep, Malatya, Denizli, Bursa, Kayseri gibi şehirlerin hızla gelişip kalkındığını buna karşılık Adana’nın yerinde saydığını anlattı. Türkiye’de pek çok şehirde AK Parti iktidarı ile birlikte ortaya çıkan güzelliklerden Adana’nın mahrum kaldığını söyleyen Sarı, Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasında yer alan Adana Büyükşehir Belediyesinin 18 bini aşan çalışanına maaş bile ödeyemez durumda olduğuna dikkat çekti.

Adana’nın sırtında kambur olan metroya işlerlik kazandırabilmek için ikinci etabının biran önce yapılması gerektiğini ancak büyükşehir belediyesinin parasızlıktan istimlak işlerini tamamlayarak projeyi ulaştırma bakanlığına devredemediğini kaydeden Sarı, “Adana’nın özlem duyduğu hizmetler AK Belediyecilik ile gelecek. 2019 Mart’ında Büyükşehir Belediyesi’ni alarak AK Belediyecilik’i Adana’da da iktidar yapacağız. Adanalının özlemini duyduğu Ak Belediyecilik hizmetleri ile şehri yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

Fatma Güldemet Sarı, Adana’nın tarımı, köklü sanayi geçmişi, ticareti, dağ ve deniz turizmi, Akdeniz sahili, ortasından geçen Seyhan nehri, kara ve demiryolu ulaşım ağları ile müthiş bir potansiyele sahip olduğuna da dikkat çekerek, “Biz bu potansiyeli harekete geçireceğiz. Yatırımcı Adana’da kendisine yer gösterecek muhatap bulamıyor. Adana’da istihdamı arttıracak yatırımların yapılmasına önayak olacağız. Metronun ikinci etabını tamamlayarak işlerlik kazandıracağız. Çukurova Havalimanı ile birlikte bölgede turizm yatırımları için gerekli altyapıyı da oluşturacağız” diye konuştu.

Adana, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız