Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Malatya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.
Dernek başkanı Haydar İzci, Başkan Yıldız'ı kapıda karşıladı. Ziyarette Başkan Yıldız, dernek üyeleri ile sohbet etti. Manisada faaliyet gösteren bütün sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini belirten Başkan Yıldız, farklı şehirlerden gelen insanların Manisada güzel bir birliktelik sağladıklarını söyledi.
Manisanın gelişmesi ve Manisaya yapılacak projelerle ilgili ortak akıl ve ortak fikir bulunulmasından yana olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekti. Sivil toplum örgütlerini önemsediklerini ifade eden Yıldız, Manisada faaliyet gösteren dernekleri ziyaret ettiklerini kaydetti. Ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, Manisadaki dernekleri İl Genel Meclisine davet etti.
Malatyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Haydar İzci ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yıldıza teşekkür etti.