SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Eski İl Müdürü Genel Müdür Yardımcılığına Atandı

Malatya Eski İl Müdürü Genel Müdür Yardımcılığına Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski İl Milli Eğitim Müdürlerinden 52 yaşındaki Hatice Özdemir, Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Resmi Gazete'nin 3 Kasım 2024 günkü sayısında yer alan ve birçok kurumdaki atamaları içeren Cumhurbaşkanlığı Kararı kapsamında, Hatice Özdemir'in de Orta Öğretim Genel Müdür Yardımcılığı'na atandığı belirtildi.

Muş Milli Eğitim Müdürü iken 2014 Mart ayında Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ali Tatlı'nın Eylül 2020'de bakanlık emrine alınmasıyla, İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü iken atanan Pütürgeli hemşehrimiz Battal Kanbay, başarılı geçen 1.5 yıllık süresinin ardından 7 Nisan 2022’de görevden alınmış ve yerine 11 Nisan 2022’de Rizeli olan İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir vekaleten atanmıştı. Özdemir, Malatya'dan Ağustos 2023'te Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine atanmış, yerine Behçet Bakır'ın önce vekaleten, bir süre sonra da asaleten ataması yapılmıştı.

Bu arada, Cumhurbaşkanlığı atama kararları kapsamında, Malatya Kaymakam Adaylarından Haci Demirci de Afyonkarahisar- Sultanhisar Kaymakamlığı görevine atandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatyalı (3 ay önce)
    akp li ise basamkları 5 er 5 er çıkar hızla yükselir hiç bir iş yapmaz ama yükselir
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Muallim (3 ay önce)
    Malatya için çok büyük bir şanstı. Deprem sürecini milli egitim adına çok iyi yönetti. 8. Sınıf ne de 12. Sınıf öğrencileri kaynaksız, öğretmensiz ve dyksız kalmadı. Kısa sürede Gitmesi şehir adına büyük talihsizlik. Buradan atıp tutanlar menfaatlerine ters düştüğü için atıyor. Yerine gelen Elazığlı, diyanet kökenli yanlış kararlarda dünya markası burnu göklerde olan zat, siyasilere el pençe durmaktan, her tarafa mavi boncuk dagitmaktan başka birşey yapmıyor. Hatice Hanım daha yüksek makamlara layık, Behçet bey de doganyol'a, donanımının el verdiği, ait olduğu yere gitmeli
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Malatya milli eğitimde 76.maddeden liyakatsiz atamaların önünü açan müdür olarak tanıyorum kendisini. O kişiler aylarca şube müdürü maaşı aldı hiç adı duyulmayan bir sendika davayı kazanana kadar bu durum devam etti. Burda devlet zarara uğradı, liyakat sahibi olmayan birçok kişi sınavla ataması yapılması gereken şube müdürü koltuğunu işgal etti, sınavla atanan birçok şube müdürü rotasyonla gelmek istediği Malatyaya liyakatsiz kadro işgali nedeniyle gelemedi, o dönem sınava girip tercihte bulunan birçok kişi Malatya merkezi tercih edemedi...... ve bunlara sebebiyet veren Rizeli matematik öğretmeni an itibariyle genel müdür yardımcısı oldu.....Şaşırdık mı hayır otabiki.....Ama tuhaf olan Sayın Bakır'ın bu kişilerle yönetime devam etme isteği. Öğretmen olarak kadroları çıkan bu şahıslar ısrarla stratejik konumlarda görevlendiriliyormuş. Geçen bir vatandaş yazmıştı bu konuyu. O 76.maddeyle atanıp dava sunucu iptal edilen stratejik yerlerde valilik oluru ile görevlendirmesi yapılan şahıs ya da şahıslarda sanırım Rizeli :)))
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kadir (3 ay önce)
    Başarılı geçen 1.5 yıllık sürenin ardından mı, Battal bey için mi geçerli bir ifade bu? Battal bey ne yaptı ki 1.5 yıllık süreçte Allah aşkına el vicdan
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Ne yaparsa senin için başarılı sayılırdı özür grubundan her yeri açtı öğretmeni dikkate aldı dinledi 40 tane okulun projesini hazırladı 1.5 yılda tükürüğün kurumaz ne yapsaydı adamı rahat mı bıraktılar
    %50
    %50
    Yanıtla