SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Felaketi Yaşıyor"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin vurduğu Malatya'da çok sayıda binanın yıkıldığını belirterek "Burada en önemli ihtiyaç tecrübeli arama kurtarma ekiplerinin ve vinçlerin olması. Çalışmalar devam ediyor. Malatya, tarihin en felaket günlerinden birini yaşıyor. Belediye başkanları arkadaşlarımız ile birlikte olay yerlerini geziyoruz. Umarım çok fazla can kaybı olmaz, can kaybı daha fazla artmaz" dedi.

Ağbaba: Kurtarma ekiplerinin üstüne çöktü

Veli Ağbaba Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Malatya'da 13.35'te yaşanan depremin hasarlı bir binayı yıktığını söyledi. Ağbaba "Biraz önceki depremi maalesef canlı yaşadık. Yıkılmış bir binanın üstünde ekipler arama kurtarma çalışması yaparken, yandaki binalar üstlerine yıkıldı. Temennimiz kurtarma ekipleri ve vatandaşların zarar görmemiş olması" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız da "Yıkılan binaların yanındaki binalar da yıkıldı. Binalar boş ama kurtarma görevlileri altında kaldı. Gittikçe zorlaşıyor, kabusa dönüyor. Artçı ile çok sayıda bina daha yıkıldı. İkinci deprem sonrası insanlar evlerine giremiyor. Acil çadır ihtiyacı var” notuyla video paylaştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Çok Üzgünüm (1 yıl önce)
    Malesef o yıkılan ikinci bina evimiz, yuvamız, yıllarımız, anılarımız, komşularımız dostlarımızla birlikte yok oldu, acıların tarifi de telafisi de mümkün değil.. çok üzgünüz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ah6 (1 yıl önce)
    Merak ediyorum bu belediye başkanları ve milletvekilleri nerede her yerde boy gösterenler neden ortada yok yazık bu insanlarımıza yazıklar olsun insaf edin bir an önce ne kurtarılırsa kar
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Malatya kaderine teslim ne su var ne yiyecek millet çok kötü durumda
    %79
    %21
    Yanıtla
  • G.o (1 yıl önce)
    Doğanşehir Polat'da da durum çok kötü elektrikler yok! Çok kötü durumdayız... Lütfen yardım edin!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • çırmıktılı (1 yıl önce)
    Çırmıktı merkezde Mullakasım mahallesınde her yer yıkıldı sağlam yer kalmadı ne gelen var giden ne çadır ne yemek! Allah yardımcımız olsun...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Avukat Atakan KAYA (1 yıl önce)
    Allah rızası için ne çadır ne ısınma ne bir tas çorba var. Koordinasyon yok, herkes başının çaresine bakıyor.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bizlerde aynı durumdayız. Ne zaman yardım gelir bilmiyorum
    %70
    %30
    Yanıtla