SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İl Müftülüğü Görevine Malatyalı Bir İsmin Ataması Yapıldı

Malatya İl Müftülüğü Görevine Malatyalı Bir İsmin Ataması Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yurtdışında Din Hizmetleri Ateşesi olarak da görev yapan Ramazan Dolu, Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Malatya İl Müftü olarak atandı.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararına göre; Ramazan Dolu, Malatya İl Müftüsü olarak atandı.

24 Şubat tarihli atama kararnamesinde Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım Çorum İl Müftüsü olarak atanmış, ancak o kararnamede Malatya'ya atama yapılmadığı için Yıldırım Malatya'daki görevini sürdürmüştü.

RAMAZAN DOLU KİMDİR?

1973 Yılında Malatya’da dünyaya geldi. İlkokuldan sonra Malatya İmam-Hatip Lisesini bitirdi. 1999 yılında Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. İlahiyat Fakültesinin ardından 2002 yılında Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezindeki ihtisasını tamamladı.

2003-2008 yılları arasında sırasıyla Van-Bahçesaray ve Van-Muradiye İlçe Müftülükleri görevlerinde bulundu. 2008-2012 yılları arasında Fransa Paris Başkonsolosluğu emrinde din görevlisi olarak çalıştı.

Eylül 2012 tarihinde Sinop İl Müftü Yardımcılığı görevine başlayan Ramazan Dolu, daha sonra Gaziantep'in İslahiye İlçe Müftülüğüne getirildi. Dolu, Ağustos 2018’de  Fransa'ya Strazburg Din Hizmetleri Ateşesi  olarak atandı ve Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Malatya İl Müftülüğü görevine getirildi. Dolu, iyi derecede Arapça ve Fransızca bilmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • haydar (4 hafta önce)
    malatyalı yöneticiyi malatyada fazla barındırmazlar tabi yalaka değilse
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (1 ay önce)
    Niye Adıyamanlı kimse kalmamış mı?
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Adiyamanlilar sende nasıl bir sancı bırakmış
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Hayırlı olsun ramazan ayınız mübarek olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Hoş gelmiş safalar getirmiş Hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ederim
    %100
    %0
    Yanıtla