SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Kadınlar Takımı Teniste İkinci Oldu

0
Güncellendi - 2021-12-03 02:07:21
Malatya Kadınlar Takımı Teniste İkinci Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri Kulübü Tenis Takımı, ‘Doğu ve Güneydoğu Tenis Şampiyonası’nda kadınlarda ikinci oldu.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonunun organize ettiği, Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve TPAO Bölge Müdürlüğünün destek verdiği ‘Doğu ve Güneydoğu Tenis Şampiyonasının’ dokuzuncusu TPAO Tenis kortlarında yapıldı.  Şampiyonaya; 18 ilden 54 erkek, 28 kadın olmak üzere toplamda 82 takım 246 sporcu katıldı.

Rekor bir katılımla gerçekleştirilen şampiyonanın finalinde Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Kadın Tenis Takımı, Şırnak Gelişim Spor Kulübü’ne 2-1 mağlup oldu ve ikinci sırada yer aldı.

Adıyaman Tenis Dağcılık, Diyarbakır Tenis Kulübü ve Artuklu Tenis Spor Kulübü ile birlikte 4.grupta yer alan Malatya Gençlik Hizmetleri Kulübü; Adıyaman’ı 3-0, Diyarbakır’ı 2-1, Artuklu’yu 2-1’lik skorlala mağlup ederek gruptan çıktı.

Çeyrek finalde Hakkari Tenis Kulübü’nü 2-1’le geçen Malatya ekibi, yarı finalde Batman Yurdum Spor Kulübü’nü 2-0’la geçti ve adını finale yazdırdı.

Malatya Gençlik Hizmetleri Kulübü, finalde Şırnak Gelişim Spor Kulübü’ne 2-1’lik skorla mağlup oldu ve şampiyonayı ikinci sırada tamamladı.

Turnuvada dereye giren takımlar şöyle oluştu:

KADINLAR 

1-Şırnak Gelişim Spor Kulübü

2-Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü

3-Elazığ Gençlik Spor Kulübü

4-Batman Yurdum Gençlik Spor Kulübü

ERKEKLER  

1-Ağrı Gençlik Spor Kulübü

2-Yeni Van Tenis Spor Kulübü

3-Dicle Tenis Spor Kulübü

4-Diyarbakır Tenis Yüzme Spor Kulübü oldu

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız