SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Kayseri Yolu 3 Gün Sonra Açıldı

0
Güncellendi - 2019-01-20 01:43:13
Malatya- Kayseri Yolu 3 Gün Sonra Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ın Gürün ilçesinde yoğun kar yağışı ve ipi nedeniyle üç gündür ulaşım sağlanamayan Kayseri-Malatya karayolu temizlenerek trafiğe açıldı.

Sivas’ın Gürün ilçesi bin 900 rakımlı Ziyarettepesi geçidinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kayseri - Malatya karayolu araç ulaşımına kapanmıştı.

Üç gün sonra yol bugün yeniden trafiğe açıldı. Yolda kar kalınlığının yer yer 1 metreyi geçtiği görüldü.

Sivas, iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • hasan balcı (5 yıl önce)
    Bu yoldan gelenler oldu 2 gün önce.3 gün aralıklar halinde kapanmıştır kontrollü geçiş sağlanmıştır 3 gün hiç biryer kapanmaz şuanki teknolojiyle ve yağışla ve imkanlarla
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (5 yıl önce)
    O sekilde tipi ve kar yağışı oldugu muddetce hic bi yolda ulaşım saglanmaz acilsa aninda tipi nedeniyle tekrar kapanir bunda amac can guvenligidir altinda hic hbisekilde biseyler aranmamalidir
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yıldırım (5 yıl önce)
    kanunu soranlar olmuş paylaşayım özelleştirildi kimse yalan söylemiyor. :) 13.07.2010 tarihinde yürürlüğe giren 6001 sayılı kanun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Yorum yapanlardan yol gören varmı cukurları yer yer 6 metre tipi doldurmuştu biz geçtiğimizde
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (5 yıl önce)
    ahmet karayolları özelleşti yazdın ya iyi güldüm gece gece
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Darende Gürün Yolu Yani Malatya Kayseri Yolu 3 (ÜÇ) Gündür Kapalı Yüzlerce Araç Ve İnsanlar Tesislerde Perişan Haldeler. 21. Yüzyılda Sözüm Ona Yeni Türkiye de 2 Şehrin yolu 72 Saattir Kapalı. Bu Yolu Tamı Tamına 12 Vilayet Kullanmaktadır. D 300 Karayolunda Zulüm Vardır Mahrumiyet Vardır İlgili Ve Yetkililere Duyurulur. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Biz ne kışlar ne karlar gördük ancak Benim bildiğim kadarıyla Malatya Kayseri yolu hiç bir zaman 3 gün kapanmadı Karayolu özelleşti AKP döneminde bunu da gördük
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne zaman özelleşti. Bizim neden haberimiz yok. Özelleştirilen tarihi ve alan şirketi yazarmısın? Yada boş yorumun için özür dilermisin?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    Senin yorumunda boşşşş ötesi turan efendi...
    0
    0
    Yanıtla