SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Öyküleri' Yarışması Düzenlendi

'Malatya Öyküleri' Yarışması Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi ulusal ve uluslar arası katılıma açık, konusu Malatya ile ilgili olan öykü yarışması düzenliyor. Malatya’nın tanıtımına ve kültürüne katkı sağlamak amacı ile düzenlenen yarışmaya başvurular 5 Haziran 2022 Pazar gününe kadar yapılabilecek. Yarışmanın sonucu ise 15 Temmuz Cuma günü açıklanacak. 

Yarışmaya başvuran öyküler arasından seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda 1. olan öyküye 3.000, 2. olan öyküye 2.000 ve 3. olan öyküye de 1.000 TL para ödülü verilecek. Ayrıca değerlendirmeler sonucunda dereceye giren öykülerin dışında da seçilecek öyküler, İnönü Üniversitesi Yayınevi tarafından kitap olarak yayınlanacak.

Akademisyenlerin yanında Malatya’nın kültür ve edebiyat dünyasından çok sayıda yazarın da görev yaptığı Seçici Kurul Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur Akatlı, Doç. Dr. Ali Ayhan, Doç. Dr. Zehra Bozdağ, Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Çatma, Kemal Deniz, Mehmet Zeki Dinçaslan, Doç. Dr. Bilal Genç, Milli Eğitim Müdürü Battal Kambay, Atilla Kantarcı, Prof. Dr. Müge Karadağ, Nezir Kızılkaya, Bülent Korkmaz, Ali Haydar Koyun, Ertaç Önal, Süleyman Özerol, Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Turan Sinan, Hüseyin Şahin, Orhan Tuğrulca, Prof. Dr. Cengiz Yakıncı, Celal Yalvaç ve Prof. Dr. Orhan Yazıcı’dan oluşuyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Bu haberi kaldırsanız iyi olur. Malatya adına hiç yakışmıyor. Bu ödüller Malatya'nın adını yüceltmez, adını basitleştirir. Diğer iller duymadan bu haberi kaldıralım. Yada Rektörün de adının geçtiği yarışmanın ödülleri 1. 3o bin 2. 20 bin 3. 10 bin olsun. Büyük şehir belediyesi de katılımcılara birer kaysı paketi hediyesi versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Güzel bir çalışma düşünülmüş. Ancak bu kadar güzel seçici kurulun olduğu bir yarışmaya bu kadarcık ödül komik kaçmış.3000 TL nedir yaa? Maskinin çocuklar arası resim yarışmasında bile daha değerli ödüller verildi. Kimse ödül önemli değil filan demesin lütfen.
    %100
    %0
    Yanıtla