SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Sahipsiz Değildir, Olmamıştır, Olmayacaktır"

A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu,  “Depremlerden dolayı yaraların sarılması için Cumhur İttifakı büyük bir gayretle çalışıyor.  Malatya sahipsiz değildir, olmamıştır, olmayacaktır.  Esnafımız sahipsiz değildir. Malatya’mız ve esnafımız hakkettiği her türlü desteği ve katkıyı fazlasıyla alacaktır” dedi.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş seçim çalışmalarını sürdürüyorlar

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyetine Arapgir ilçesinde Koru ve Konducak Köyü ile ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.  

Fendoğlu ve MHP Heyeti, Arapgir ilçe merkezide esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret ederek, sohbet ettiler. MHP Heyeti, Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şenol Sekizsu ve Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necip Urla’yı da ziyaret etti.

-“MALATYA ÇARŞININ BİR AN ÖNCE DÜZENLENMESİ BEKLENTİSİ HAKLI BİR TALEPTİR”
Milletvekili Fendoğlu, “Depremlerden dolayı yaraların sarılması için Cumhur İttifakı büyük bir gayretle çalışıyor.  Malatya sahipsiz değildir, olmamıştır, olmayacaktır.  Esnafımız sahipsiz değildir. Malatya’mız ve esnafımız hakkettiği her türlü desteği ve katkıyı fazlasıyla alacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Malatya Çarşının bir an önce düzenlenmesi beklentisi haklı bir taleptir. Esnafımızın bu talebini destekliyor ve arkasındayız. Şehir merkezinde ağır hasarlı binaların yıkılması ve enkazların kaldırılması çalışmaları sona geliyor. Ortak akıl ve ortak istişare ile, bilimsel desteği olan ve hiçbir esnafımızın hak kaybına uğramadığı, Malatya ve Malatyalılar için en az 2 asır hizmet verecek bir çarşı merkezi projesini hayata geçireceğiz. Depremlerden, yıkımlardan, can kayıplarından en iyi ders alınmış sonucunu çıkartan bir planı herkes desteklemeli ve katkı sunmalı, bizde böyle bir çalışmanın sonuna kadar arkasında duracağız.” şeklinde konuştu.

-“CUMHUR İTTİFAKI’NA VERİLEN HER OY HAİNE VE  TERÖRİSTLERE SIKILMIŞ MERMİDİR”
MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “2018 seçimlerinde MHP seçim beyannamesinde vatandaşımıza hangi sözcü verdiyse bugün aşağı yukarı tamamını yerine getirdi. Bu seçimde MHP, hem Türkiye genelinde, hem de Malatya’da halkımızın çok güçlü bir desteğini alacaktır.” dedi.

Fendoğlu, “Terörist Murat Karayılan da şu sözleri ifade etmiş: ‘MHP’ye ve AK Parti’ye verilen her oy PKK’ya sıkılan mermidir.’ Doğrudur, Cumhur İttifakı’na verilen her oy haine, düşmana, teröristlere doğrultulmuş namlu, hedefine sıkılmış mermidir. Olay bu kadar açık ve nettir.” İfadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • BAKİ BAYKAN (1 yıl önce)
    Malatya hiç sahipsiz değil diyorlar fakat TBMM'de Malatyanın CHP millet vekili haricinde hangisi kürsüde çıkıp Malatyanın durumunu anlattı. Cumhurbaşkanın korkusundan Malatyanın sorunlarını bile anlatamadılar. Çıkmışlar oy zamanı Malatya yanlız değil diyırlar. Bence korku imparatorluğu millet vekillerine oy verilmez.Miletin kaysilerini bile toprak mahsülleri ofisine aldıramadınız. Hani Malatya sevdalılarıydınız.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • CeM (1 yıl önce)
    Depremin ilk günlerinde kendinden olanları toplayıp TBMM misafirhanesinde ağırlayan vekiller var iken hiç sahipsiz olur mu Malatya; gerisi mi canı cehenneme!..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • yorumcu yorum (1 yıl önce)
    haberin altındaki yorumları okuyunca malatya ya dair umutlarım arttı. memleketlilerim artık uyanmış. maşallah diyelim. inşallah iktidar değişince yeni gelecek insanlar vatandaşın derdini anlar ve vatandaşa hizmet eder. Değişim şart. bundan kötüsü olamaz artık.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Yıllar boyu oy verdim. Yalan yalan yalan başka bir şey yok. Megri megri şarkısını söyleyip sonrada bize verilen oy PKK mermi olarak geri dönecek demek boş laflar. Artık ülkenin gençlere bırakılması lazım. Biz yaşlandık baksana ne devlet bahçeli ne de Tayyip Erdoğan iki kelime düzgün konuşamıyor
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    İcraat var mı? Elaziga bak dağ taş Toki...Aynı depremi Malatya da yaşadı. Hani Toki...Vallahi sahipsiz, billahi sahipsiz. Ama sonuna kadar hakkediyor.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Şehit Fevzi (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Şehit Fevzi Mah. var. Daha bitmedi. 24 Nisan’da teslim edilecekti. Yeni iki ay erlememişler. 3 yılda yapılan bu ve bunun gibi birkaç proje. Yazık Malatya’ya.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    sayın vekilim geç bunları allah aşkına yaa lütfen sayın vekil lütfen malatya sahipsizdir bu böyle biline siz malatya sahipsiz değil derken neye göre sahipli diyosun neye göre yaaa... sen millletvekili olmasaydın esnaflığa devam etseydin öyle inanıyorumki malatya sahipsiz söylemini önce sen dersin.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    merak ediyorumda 5 yıldır malatya için ne yaptın? ne gibi projeler yaptın? hangi projelerin gerçekleşti? niçin bunları soran yok? Malatya ya ne faydanız olduda ikinci dönem vekilliğe aday oldunuz?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Ne sahibi Syn milletvekili depremde bir çadır bile alamadık 25 yıldır vergi ödediğim devletimden. Sistem yok, düzen yok, liyakat yok, memleketin geldiği hale bak, önce suriyeliler, sonra Afganlar, sonra deprem... Depremde gidenlerin çoğu sözüm ona deprem yönetmeliğine uygun yapilar... Suç bizde bir tane liyakatli temsilci ve belediye bașkani çıkaramiyoruz içimizden maalesef
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Yar ve Yardımcınız Olsun İnşaAllahu Teâlâ
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Sınıfda kaldınız boşuna dil dökmeyin kuzuluk devri bitti
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyali44 (1 yıl önce)
    Sizler sandıkta tarih olduğunuzda gençlerin, çiftçilerin, emeklilerin yarınları aydınlık olacak. Kılıçdaroğlu iyi insandır,durusstur,hak yemez, adildir. Oyumuz kemale
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ümit (1 yıl önce)
    En basit örneği Malatya sporda gösterdiniz sahiplimi sahipsizmi. Depremi hiç söylemiyorum onun için bu konuyu kapattt.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Serdar (1 yıl önce)
    Herkes çok iyi gördü kim sahipsiz bıraktı kim bırakmadı.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Belli oluyor sayın vekil belli oluyor
    %83
    %17
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    kendinize mi vatandaşa mı moral vermek için içi boş laflar .........toplulukta gibi dinliyor ....biride çıkıp nasıl ne zaman ne şekilde diyemiyor
    %86
    %14
    Yanıtla