SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Tabip Odası'nda Dr. Demirel'le Devam..

Malatya Tabip Odası'nda Dr. Demirel'le Devam..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tabip Odası’nın gerçekleştirilen genel kurulunda başkanlığa yeniden Uzman Dr. Sezai Demirel (fotoğrafta sağdan 6.) getirildi.

Tek liste ile gidilen Malatya Tabip Odası’nın genel kurulunda Uzman Dr. Sezai Demirel başkanlığındaki Yönetim Kurulu Op. Dr. Hacim Deliktaş, Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman Bakırhan, Uzman Dr. Abdullah Ercan, Dr. Asuman Fatma Kaplan Yılmaz, Dr. Yusuf Güler, Uzman Dr. Gökhan Kalı seçilirken, Denetim Kuruluna Prof. Dr. Ali Beytur, Op. Dr. Haydar Cemal Özdoğan, Prof. Dr. Cengiz Çolak'tan oluşturuldu.

Malatya Tabip Odası Onur Kurulu’nda şu isimler yer aldı:

Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Prof. Dr. Recep Bentli, Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan, Doç. Dr.  Erol Karaaslan, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk,

Büyük Kongre Delegeliklerine de Uzm. Dr. Alaattin Ayas, Op. Dr. Burhan Orzan, Dr. Burhan İnce, Dr. Mehmet Deniz, Dr. Cahit Günaydın, Dr. Ozan Şeker ve Dr. Mustafa Kılıç seçildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • hasan (2 hafta önce)
    vallahi HERKESE HAYIRLI OLSUN. bana göre; sadece aidat alan meslektaşlarına sahip çıkmakta çok uzak bir oda. yalansam AHA DAYIYA SORUN!!!!!!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Maalesef tabip odalarının tamamı bu şekilde, diğer meslek odaları ile kıyaslanamaz bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hastane (2 hafta önce)
    Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bugün TÖTM de hastam için meyve suyu almaya gittim. Hastanedeki kantinlerde sadece İsraili desteklediği iddi edilen marka vardı. Sahibide akp il başkan yardimcisiymis.. üniversite rektörü bu ürünleri yasaklamamismiydu. Benmi bu tek marka ürünü yanlış hatırlıyorum. Tabip odası baskani rektore rica edip bir denetletsin. Totm deki kantin gercekten bebek katili destekçilerinin malını satiyorsa ( yaniliyorsam özur) kamuoyuna açıklasın. Helede sahibi akp il başkan yardımcısı ise verdiğimiz oylara bak yaptıkları ise bak. Saygılar selamlar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Sen bana karışma ben sana karışmayayım. Rektöre binlerce kez bu firmanın gurbetçi üniversite öğrencilerine ne kadar pahalı sattıklarını yazdık çizdik. Rektör makamından başka hiçbirşey bilmiyor ve elini atmıyor. Olmuyor abiciğim tüm kampüsü ve hastaneyi kapmışlar. kim kimin ümüğüne basıp elindekini haksızca alıyorsa haram zehir zıkkım olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dr.Ayilmaz (2 hafta önce)
    Seçim nezaman yapıldı ki??Bizim neden haberimiz olmadı...
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Onur (2 hafta önce)
    Bir daha ki sefere gençlere yer verilmesini isterim fotoğraftaki ahmet göçmez veya abdullah ercan bey mantıklı....
    %58
    %42
    Yanıtla