SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Valisi Gider de Elazığ Valisi Gitmez mi?!

0
Güncellendi - 2019-12-07 18:03:50
Malatya Valisi Gider de Elazığ Valisi Gitmez mi?!
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, beraberindeki heyet ile Baskil ilçesindeki Karakaya Baraj gölü kıyısında bulunan Karaleylek ve Saklı Kapı kanyonlarında incelemelerde bulundu.

Vali Kaldırım'a incelemelerinde eşlik eden Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Baskil'in sınırları içerisinde bulunan dünyanın en güzel kanyonlarından Saklı Kapı ve Karaleylek kanyonlarına rahat ulaşım sağlanması amacıyla iskele ve yol yapılması için inceleme yaptıklarını söyledi.

"Kanyonlar bölgesinin inşallah dünya turizmine açılmasını sağlayacağız." diyen Akmurat, ilgi ve katkılarından dolayı Vali Kaldırım'a teşekkür etti.

Vali Kaldırım'a incelemelerinde Baskil Kaymakamı Oğuz Cem Murat, İl Genel Meclis üyeleri Turgay Aksoy ve Mithat Gündüz de eşlik etti.

MALATYA VALİSİ GİDİNCE..

Malatya Valisi Aydın Baruş'un, Fırat Nehri Karakaya Barajı kıyısında Elazığ sınırlarındaki kanyonlarda geçtiğimiz hafta yaptığı inceleme gezisi ve buraların turizmde değerlendirilmesine yönelik açıklaması, Elazığ'da gündem olmuş, basın başta çeşitli kuruluşlar ve birçok Elazığlı, "değerlerini Malatya'nın sahiplendiği" iddiasıyla, buna tepki göstermişlerdi. Elazığ'daki tepki ve tartışmalar, Malatya kamuoyunda ciddi bir karşılık bulamazken, sadece Malatya Valiliği Baruş'un gezisine ilişkin haberi paylaştığı tweeti silmekle yetinmişti.

Elazığ, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Vatansever (4 yıl önce)
    Ne gereksiz tartisma. Her yer türkiye. Ha malatya,ha elazig, ha van, ha edirne. Her yer türkiyenin. Her yer türk milletinin. Bos sehircilik milliyetciligini birakin. Gereksiz yere Güya sehirin önde gelenleri aciklama yapiyor. Bu insanlar sacma yorumlar yaparsa sokak taki insan ne söyleme ki. Allah akil versin. Ayni nemrut gibi. O put lar ne degerliki insanlari bir birbirine düsürüyor. Yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT TUNÇ (4 yıl önce)
    Fırat Nehri Karakaya Barajı kıyısında Elazığ sınırlarındaki bir kalyonmuş.Malatyalı birisi olarak biz gider sadece ziyaret ederiz.Hayırlı olsun inşallah yetkililer boy boy fotoğraf çektirip makama geçip oturmazlar o güzelliği değerlendirirler.Zamanla göreceğiz.Bu arada malatya haber ufakta olan eleştri olan yorumlarımı yayınlamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedrettin Hikmet (4 yıl önce)
    Ben bu tür haberleri yanlış buluyorum. Çünkü oldukça kışkırtıcı bir yaklaşım. Malatya ve Elazığ insanı kadar birbirine benzeyen iki vilayet insanı zor bulunur. İki vilayetin insanı kardeştir. Bence editörler biraz daha dikkatli haber yapmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 4 büyük değil Malatyaspor' lu (4 yıl önce)
    Elazığ'lıların başına taş düşse malatyalılar'dan bilecekler siz çatlasanız'da patlasanız'da Malatya Büyükşehir'e yetişe'mezsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Alim (4 yıl önce)
    Haber farklı gözle vermek hoş değil.Guzellikler hepimizin.Vali beyi tivitini silmiş. Bölge Baskil .hizmeti Elazığ yüklenecek. Malatya'dan gidilip gezilecek.Bence haberi hazırlayanlar gözlüğün buharını silmeli.Burayi kaşıyıp uyuza çevirmek hoş değil.Niyetiniz halise..
    0
    0
    Yanıtla
  • M (4 yıl önce)
    Malatya valisi gündeme getirmese,görecekleri yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Eren (4 yıl önce)M isimli kullanıcı yorumuna
    Vali Kaldırım hesabını İnstagram, Facebook’ta yada Twitter dan araştır Elazığ valisinin iki ay öncesine ait kare kare resimlerini gör,. Harika resimler paylaşmış sayın vali Bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz (4 yıl önce)
    Bu tarihi ve doğal değerler, bu şehrin veya şu şehrin malı olmaz. Bunlar ülkemizin değerlerdir. Önemli olan uluslararası turizme açıp ülkeye döviz kazandırmak olmalı. Kısır çekişmeler sadece husumete yol açar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)
    İki şehir arasında bir hastalık haline gelen bizim onların kavgası yeniden hortladı. İki yakası bir araya gelmeyen gömlek gibi... Oysaki Fırat nehri iki şehri bir gerdanlık gibi kuşatmış, bir araya getirmiş. Bırakın Malatya'mı, Elazığ'mı diye. Fırat'ın kıyısı boyunca bir yol açın ki, bu güzellikleri hem Malatyalıların hem Elazığlıların gezip görebilecekleri bir yerleri olsun. Unutmayalım ki mülkün tek sahibi yalnızca ALLAH'tır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedrettin Hikmet (4 yıl önce)Gündüzbeyli isimli kullanıcı yorumuna
    Çok güzel ifade etmişsiniz, kaleminize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla