SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Adnan Oktar İçin Suç Duyurusu

0
Güncellendi - 2018-02-07 23:36:23
Malatya'da Adnan Oktar İçin Suç Duyurusu
A- A+ PAYLAŞ

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı Diyanet-Sen Malatya Şubesi yöneticileri, Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin, Malatya Adliyesi önünde toplanan sendika üyeleri adına basın açıklaması yaptı.

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sonuçlanması temennisiyle konuşmaya başlayan Engin, millet olarak istiklal mücadelesinin verildiği günlerde bazı kesimlerin suni gündemler oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Adnan Oktar’ın kendi kanalında yaptığı programlarla halkın milli manevi değerlerine uymayan yayınlar yaptığını aktaran Engin, şöyle konuştu:

"Müslümanların gözünün içine baka baka bu rezilliği sahneleyen Adnan Oktar'a tepki konduğunda ise ahlaksız ifadelerle bu milletin güzide kurumlarından biri olan Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak aklınca cevap vermeye çalışmakta. Diyanetin ve alimlerin millet nezdindeki itibarını zedelemeye çalışmakta."

Engin, basın açıklamasının ardından Diyanet-Sen Malatya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve Memur-Sen Malatyaİl Temsilcisi Kerem Yıldırım ile Malatya Adliyesi’ne giderek, Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • black (6 yıl önce)
    Tecavüzlerde, çocuk istismarında neredeydiniz beyler
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    (Filanca vakıfta) onlarca çocuk tecavüze uğradığı zaman neredeydiniz?Sesiniz çıkmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    geç kalınmış bir basın açıklaması teşekkür ederim inşaallah daha da çok ses getiri saygılar
    0
    0
    Yanıtla