SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Ambulans Helikopter Hizmete Başladı

Malatya'da Ambulans Helikopter Hizmete Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Sağlık Bakanlığının ambulans helikopteri hizmete başladı.

Vali Hulusi Şahin ve İl Sağlık Müdürü Erhan Berk, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin otoparkına inen ambulans helikopteri inceledi, özellikleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Şahin, kentin helikopter ambulansı bulunan 17 ilden biri olduğunu söyledi.

Helikopter ambulansın kentte sabit kalacağını anlatan Şahin, şöyle devam etti:

"Tulga Hava Üssü'nde konuşlanacak, pilot ve ekibi Malatya'nın kadrosunda bulunacak. Malatya merkez ve ilçelerine hizmet verecek. Civar illerle Kahramanmaraş'ın Malatya'ya yakın ilçelerine de buradan hizmet vereceğiz. Bu hava ambulansı çok acil vakalarda, dakikalarla yarışıldığı vakalarda hastalarımızın intikalini sağlayacak. Bazı durumlarda hasta sevklerinde kullanılabilecek."

Şahin, kente gösterdiği yakın ilgiden dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti.

Helikopter ambulansın kentteki sağlık hizmetlerini ileri noktalara taşıyacağını aktaran Şahin, "Tunceli, Elazığ, Bingöl gibi yakın illere de ihtiyaç durumunda buradan yardımcı olacağız." dedi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muhammet Selçuk Sinanoğlu ile hastane yöneticileri de helikopteri inceledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hasan aydın (11 ay önce)
    seçim sonrasında inş. geri almazlar. eskiden seçim sathı mahalinde çorba dağıtılırdı hastane önünde....
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    Bunu da Elazığa vereydiniz. Malatyanın neyine lazım. Bütün bölge müdürlüklerinde olduğu gibi bunu da yakında oraya kaydırırlar. Çevresine göre büyükşehir olupta bütün bölge müdürlüklerinin ve şehir hastanesinin yakında ki küçük şehirde olduğu başka bir örnek var mı??? Durmak yok yola devamke...
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (11 ay önce)
    MaşaAllah Rabbimiz Cellecelaluhu Devletimize Milletimize Hükümetimize Zeval ve Ziyan Vermesin
    %100
    %0
    Yanıtla