SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da da Teşvikler Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2019-12-25 05:51:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Büyüyen, gelişen ve dik duran bir Türkiye’yi inşa ediyoruz” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci,  İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve partili yöneticilerle birlikte Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre’yi ziyaret etti.

Pazarcı esnafının sorun ve talepleri dinlemek için ziyarette bulunduklarını belirten Çalık, yaptığı konuşmada, “2023 yılına kadar hep birlikte yol yürüyeceğiz. İnşallah 2053 ve 2071 yıllarına da milletimiz ulaşacaktır. 2020 bütçemiz TBMM’de geçti. Büyüyen, gelişen ve dik duran bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep birlikte mücadele ettik. MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve ekibine teşekkür ediyoruz. 2020 yılı bütçesinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Çalık, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da teşvikler devam edecek. Hem cazibe merkezlerinden kaynaklanan teşvikteler, hem de 6. bölge olmamızdan dolayı kaynaklanan teşvikler devam edecek.” diye konuştu.

Türkiye’nin 2002 yılındaki ülke olmadığını belirten Çalık, “Türkiye sadece bölgemiz için değil, dünya için önemli bir ülke konumuna gelmiştir. Dünyanın en fazla sığınmacı barındıran ülkesi Türkiye’dir. Suriye’de güvenli bölge oluşturulması konusunda Türkiye’nin atmış olduğu bütün dünyanın kabul etmesi gerekiyor. ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım plan ve kararlarını kabul etmiyoruz. Türkiye emin adımlarla hedeflerine doğru yürümeye devam edecektir” ifadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • murat (4 yıl önce)
    Orda oturan oda başkanımıza yazıklar olsun birde onları yanında getiriyor. Her defasında aynı şeyleri söyleyip geziyor dolanıyor fotoğraf çektirip gidiyorlar. Usandık artık milletvekili görmekten. Aman koltuğunuzu sağlama alın aman kimseye vermeyin. Bekle başkan sende oy gelir bir daha sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (4 yıl önce)
    bahçeliye etmediğinizi bırakmadınız zamanında şimdi kalkmış teşekkür ediyorlar ben bunu anlamıyorum siyaset bu kadar ucuzmu ya ne diyor bir de kalkmış dünyada en fazla suriyeli barındıran ülke türkiye diyor övünüyor ya tabi bu suriyelilerle siz vekiller her gün muatap olmuyorsunuz bizler oluyoruz yolun ortasında geziyorlar korna çalıp yol isteyince kavga çıkarıyorlar ve bunla ben uğraşıyorum anlatabiliyormuyum.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (4 yıl önce)
    16 yıldır yapılamayan sabit semt pazarı 20 senedir dinlediğimiz kuzey çevre yolu fıkrası yeni açtık dediğiniz bulvarda ( 50 mt hani hep öğünüyorsunuz ya) olmayan otobüs durakları trafik kermekeşi saçma sapan uçuş saatleri Malatya ya yazık ama. battalgazinin torunları der devam ederiz sıkıntı yok devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Gelişen,büyüyen ,dik duran Türkiye diyor sayın milletvekili; gelişme ve büyüme nerede , işsizlik bitti mi, asgari ücret yoksulluk sınırının üstünde mi ? Bunları açıkla, dik durma o kadar da önemli değil ,millet sürünürken.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (4 yıl önce)
    bunlara yazıklar olsun ancak konuşurlar başka icraat yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (4 yıl önce)
    O kadar büyüdükkü geliştikki anlatamam. Matyada kaçan kaçana gidenlerde halbur üstü insanlar.. gelenler kim.. halbur altı insanlar.. havaalanı sorunu çözüldü.. uçak sayısı çoğaldı.. malatys öle aktiviteler varki. Hafta sonu olduğunda kendimizi evden dışarı atıyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (4 yıl önce)
    Şu memlekete 16 yıldır dört tane sabit semt pazarı yapamayan idarecilerimizden bir şey beklemiyoruz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Ya arkadaş bunlar nasıl insanlar seçilmiş başkanın makamına oturuyorlar. He vekili neyse il başkanı neden oturur ki Bu nasıl bir koltuk sevdasıdır... Birde hepsinin suratı bir karış yerde hiç gülen yok Demek ki işler iyi gitmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    O kadar büyüdük o kadar şaha kalktıkki anlatamam. Mesela geçen sene aylık 80 liralık elektrik alabiliyorken bu sene 150 liralık aliyom. Doğalgaz yine aynı 200 liralık yerine 350 alabiliyorum. Herşeyi fiyatının iki katına aliyorum. Uçurdunuz bizi sayın vekil. !!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (4 yıl önce)ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim gerçekleri
    0
    0
    Yanıtla