SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya’da Hastane Otoparkında Silahlı Kavga, 1 Yaralı

Malatya’da Hastane Otoparkında Silahlı Kavga, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hastane otoparkı içinde çıkan kavgada bir kişi tabanca ile ateş açılması sonucunda yaralandı. 

Olay, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi otopark içerisinde meydana geldi. Ola da, henüz sebebi bilinmeyen kavga da İ.A. (26) elinde bulunan tabanca ile M.K. (26) adlı şahısa ateş açarak başından yaraladı.

Yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

Şüpheli İ.A., olayda kullandığı tabanca ile birlikte polis ekiplerince yakalandı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

Fotoğraf : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya (8 ay önce)
    Adalet bakanlığı acilen suç alt cezalarını arttırmalı. Vatandaş cezaların caydırıcı olmadığını düşünüyor ki hakim ve savcılarımız da cezalar yetersiz diyor. Ellerinin kollarının bağlı olduğunu söylüyorlar. Bakın alt ceza 10 yıldan başlasa emin olun kimse silahın yanından geçmez. Ama gerek hageb gerekse denetimli serbestlik uygulamaları adalete olan güveni sarsıyor. Özellikle deprem bölgelerinde olağanüstü hal uygulaması devam etmeli ve polise askere yetki verilmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • texas (8 ay önce)
    Polise o yetki verilse sen gör ortalığı, kalan da biter gider.Eğitim lazım eğitim , küçük büyük eğitilmeli insanlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bitik Malatya (8 ay önce)
    Şöyle bir bakıyorum aklı başında olan herkes bu şehirden gitti. Ortalik da bu ipsiz sapsiz boş insanlara kaldi. Yaşanmaz bir sehir oldu artik keske beni baglamayan seyler oldaydi da ben de gitseydim ama olmuyir iste. İyi degiliz akıl sagligmiz yerinde degil Allah sonumuzu hayır etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (8 ay önce)
    Polisin elinde silah ya da bıçak taşıyan kişiyi iki uyarı sonunda vurma yetkisi verilsin bakalım bu vahşiler ortada gezebilecekler mi? Ama nerede o adil sistem. Nerdeyse katilleri bile göz altına alıp bırakıyorlar. Biz hangi adalet sistemine göre yaşıyoruz belli değil. Eski Teksas gibi güçlü olan ve silahını ilk çeken haklı oluyor bu ülkede. Aksini söyleyen çıksın söylesin bakalım. Suç işleyenlerin bir kısmı da devletin adaletine güvenmediği için kendilerince adalet sağlamaya çalışıyorlar. Dünyanın hangi ülkesinde bu kadar ölümcül kavgalar oluyor acaba. Bence bu durum 3. dünya ülkelerinde bile bu kadar ileri seviyede değil.
    %100
    %0
    Yanıtla