SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da İsrail'in Saldırılarını Protesto İçin Yürüyüş Yapıldı

Malatya'da İsrail'in Saldırılarını Protesto İçin Yürüyüş Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

 İsrail'in Gazze ve Küresel Sumud Filosu'na yönelik saldırıları Malatya'da kınandı.

İnönü Caddesi'nde toplanan vatandaşlar, eski Tekel Fabrikası önünden Büyükşehir Belediyesi'ne kadar yürüdü.

Burada toplanan katılımcılar, sık sık tekbir getirerek, İsrail aleyhine slogan attı.

Dua edilen programda katılımcılar, Türk ve Filistin bayrakları taşıyarak İsrail'in saldırılarını protesto etti.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 ay önce)
    Boşuna tiyatro yapmayın. İsrailin doğudan gelecek füze tehditleri için en büyük istihbaratı Kürecik sağlıyor ve neden kapatılmıyor. İsrailin ihtiyacı olan petrolün hala %30 İskendurun limanından gidiyor neden ticaret durdurulmuyor. Bu ne demek Filistini bombalayan uçakların yakıtı İskendurundan gidiyor demek. Sonra eylem yap, yürüyüş yap, falan filan. Siyasal islamın olduğu yerde doğruluk, dürüstlük arama.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mly (3 ay önce)
    Çok geri kaldık ileri gidemedik hem münafık. Hemde cahiliz kafa çalışmıyor. İsrail'deki teknolojiyi biz yapsaydık dünyada müslüman bırakmazdık. Daha 1 hafta önce kanalizasyon yaptık diye haber vardı.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Gazze (3 ay önce)
    Hadi gazzeye gidin desek 3 kişi gelmez. Çünkü bunlar siyasal islamcılar
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Beyza (3 ay önce)
    Biz de katılmak istedik ancak haberimiz olmadığı için gelemedik. Öyle düşünüyorum ki çoğu kişi bu yüzden meydana gelemiyor. Yapılan etkinliklerin halka ulaştırılması için daha etkili yöntemler gerekiyor
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Protesto ettiler ayrıldılar. Baskaaa. Kinayin hemde şiddetli kinayin....
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malum parti (3 ay önce)
    Malum partinin yaptığı ticaret, sivil hava sahamızdan sivil uçaklarının geçişi , damadın azerbaycanda ortak fuarı, abd ile olan ilişkiler...... Peki soruyorum siz kimi neyi protesto ediyorsunuz ?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Asıl hemşehri (3 ay önce)
    Zulüm sonsuza kadar sürmemiştir, insanlığın ortak vicdanı karşısında hiçbir şeytanlık ayakta kalamamıştır. Samiri’nin buzağısına kul olanların devri bitiyor. Mazlumların duası, zalimlerin sonunu getirecek.
    %48
    %52
    Yanıtla