SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya'da Kar ve Yağmur Etkili Oldu

Malatya'da Kar ve Yağmur Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük hasar verdiği Malatya'da, kar ve yağmur hayatı olumsuz etkiliyor.

Pazarcık ve Elbistan merkezli, 6 Şubat'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerin etkilediği Malatya'da, dünden bu yana sağanak ve yüksek kesimlerde kar etkisini gösteriyor.

Kar yağışı nedeniyle Akçadağ ve Darende'nin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplanırken kent merkezinde de sağanak devam ediyor.

Yağmur nedeniyle kent merkezinde su birikintileri oluşurken ulaşımda aksamalar yaşandı.

Doğanşehir ilçesinde ise etikisini sürdüren sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Vahap Küçük Meydanı'ndaki kanalda su seviyesi yükseldi.

Su birikintileri nedeniyle bazı sürücüler de zor anlar yaşadı.

Öte yandan, gün boyunca etkili olan sağanak sonrası Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 70'i su baskını olmak üzere 85 olaya müdahale etti.

MALATYA- KAYSERİ KARAYOLUNDA ULAŞIM SIKINTILI
Sivas’ın Gürün ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı trafikte aksamalara neden olurken Malatya-Kayseri yolu Gürün- Pınarbaşı arasında zaman zaman trafiğe kapandı.

Sivas’ın Gürün ilçesinde etkili olan yağmur yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken ulaşımda da aksamalara neden oldu. Mart karına hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler yoğun kar yağışının etkili olduğu Mazıkıran Geçidi'nde ilerlemekte zorluk çekti. Tırların makas attığı geçitte Kayseri istikameti kısmen trafiğe kapandı. Ekipler yolu trafiğe açabilmek için kar küreme çalışmalarına başladı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız