SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'daki Kazada Ölenler İçin Elazığ'a Taziye Ziyareti

0
Güncellendi - 2021-10-06 04:30:01
Malatya'daki Kazada Ölenler İçin Elazığ'a Taziye Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Malatya'nın Kale ilçesi yakınlarında geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen 5 kişinin öldüğü trafik kazasında hayatını kaybeden parti üyesi genç ile 2 yakını için Elazığ'ın Alacakaya ilçesi Erimli Beldesi'ne giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Kale ilçesi yakınlarında, Elazığ'dan Malatya yönüne gelmekte olan 44 LF 651 plakalı aracın belirlenemeyen bir nedenle karşı şeride geçip, 01 YV 976 ve 07 E 6129 plakalı araçlara çarpması sonucu oluşan kazada, Diyarbakır’da görevli polis memuru 26 yaşındaki Abdusselam Ekici, babası 50 yaşındaki Şerif Ekici ile 22 yaşındaki Selami Çeçen, 55 yaşındaki annesi Vahide Çeçen ile 33 yaşındaki yengesi Fehriye Çeçen hayatlarını kaybetmişlerdi.

Kazada ölen Diyarbakır'da görevli Malatyalı polis memuru Abdusselam Ekici ile babası Şerif Ekici'nin cenazeleri Malatya'da, Elazığlı Çeçen ailesinin 3 ferdinin cenazesi ile Elazığ'ın Alacakaya İlçesi Erimli beldesinde toprağa verilmişti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile genel başkan yardımcılarından bazıları, partinin Elazığ İl Gençlik Kolu üyesi olan Selami Çeçen, annesi Vahide ve yengesi Fehriye Çeçen için, Erimli beldesindeki evlerine giderek başsağlığı dileğini iletti.

malatyahaber.com- doğruhaber.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız