SON DAKİKA
SON DEPREMLER

malatyahaber.com'dan Kamuoyuna Önemli Duyuru

malatyahaber.com'dan Kamuoyuna Önemli Duyuru
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 20 yılı aşkın süredir güvenilir gazeteciliğin tek adresi olan malatyahaber.com'un saygınlığından kendilerine pay çıkarmaya, yararlanmaya çalışan kişi ve grupların, bu saygın markaya yakın isimler oluşturarak internet mecrasında yapmaya çalıştıkları etik dışı faaliyetleri, bizce bilinen 'kriminal' birileri tarafından bir aşama ileriye götürülmesiyle, malatyahaber adını başka bir uzantıyla kullanmak suretiyle kendilerine başkalarının yarattığı saygınlık üzerinden çıkar sağlamaya yönelik çaba içerisine girildiği görülmektedir.

Adı malatyahaber.com'un, depremden zarar gören yapıların yıkılması ve yeni yapılacak kamu inşaatlarıyla ilgili yolsuzluklarla gündeme gelen, bu konularla ilgili olarak Malatya 10. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 'Kamu Malına Zarar Verme' suçundan 2 yıl 1 ay, bir okulun malzemelerini ihalesiz söküp götürmesi nedeniyle de 'Hırsızlık' suçundan 7 yıl 3 ay 15 gün olmak üzere toplam 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Turan Güzel* adlı şahsın da bulunduğu bazı kişiler, 'malatyahaber'in adını başka alan adıyla kullanarak, internet yayıncılığının yanı sıra gazete yayını yapmaktadırlar.

Geçtiğimiz günlerde bu faaliyetlerini alenileştiren, internet ve gazete yayıncılığına başlayan şahıs ve şahıslarla ilgili olarak malatyahaber.com, gerekli hukuki işlemleri başlatmış, ilgililere bu yayınları derhal durdurmaları için ihtar çekilmiştir.

malatyahaber'i bir başka alan adıyla kullanan bu şahıslardan önce, aynı alan adını kullananlar olmuş, malatyahaber.com'un yargıya başvurması sonucu bu engellenmişti. 

Aynı alan adıyla yayına çıkan ve 'Malatya Haber' markasını yazılı basında da kullanarak, kendilerine malatyahaber.com'un 20 yılı aşkın sürede oluşturduğu saygınlıktan yararlanıp, malatyahaber.com'un ilkelerine tamamen aykırı şekilde çıkar sağlamaya çalışanların, bu amaçlarına yönelik ilk icraatlarından biri maalesef, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olan bir isme angaje olarak, 'Malatya Haber' markasıyla onun reklamına yönelik gazete basıp, ücretsiz dağıtmak olmuştur. 'Malatya Haber'in saygın ismini kullanarak, tamamen genel ahlak ilkeleri dışında yayın yapanlar kadar, onları araştırmadan, soruşturmadan, kriminal sicillerini bilmeden (!), onları kullanarak böylece onlardan yararlanacaklarını düşünen zeka düzeyindeki birilerinin, bu unsurların desteğine muhtaç olarak önemli bir kuruluşun yönetimine talip olmalarının Malatya adına nasıl bir şanssızlık olduğu, kendilerini bir basın kuruluşuna yönelik ‘sahtecilik’le gündeme gelenlerle işbirliğine götürmelerinin vahameti de tartışılmaz bir gerçektir.

malatyahaber.com, 'hırsızlık'tan hüküm giymişlerin aralarında bulunduğu bir grubun internet ve yazılı basın mecrasındaki faaliyetlerinin engellenmesi için, hukuki tüm işlemler için hukuk servisini harekete geçirmiş, ceza ve tazminat davaları için de avukatlarına talimat vermiştir.

Durumu Malatya kamuoyunun bilgilerine, saygıyla sunarız.

malatyahaber.com 

__________

*https://malatyahaber.com/haber/ihalesiz-deprem-hasarli-bina-yikimlarina-hirsizlik-davasi

https://malatyahaber.com/haber/deprem-hasarli-bina-yikimi-yolsuzlugunda-ilk-mahkumiyet

https://malatyahaber.com/haber/deprem-yolsuzlugu-sorusturmasina-itiraza-idare-mahkemesinden-red

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Mustafa Dogan (1 yıl önce)
    Merhaba konu farklı ama size nasil ulasacagimi bilemedim.yaklaşık 1 aydan bu yana malatyadaki Aksa doğalgaz sistem arizasinibahane ederek yeni abonelerin doğalgaz projelerini onaylamıyor.benim gibi yüzlerce malatyalı mağdur durumda yeni eve taşındım ve 1 aydır evimde doğalgaz yok.bu konuyu gündeme tasirsaniz sevinirim.saygılar,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Akif Baştürk ün bunlara tenezzül etmeyeceğini herkes bilir adınızın benzerini mahkemeye vermek varken Akif Baştürk e ulaşıp bu yazıyı siz mi yazdırdınız demek varken yada bu yazıyı yazdıranı araştırıp yazmak varken Yaptığınız gazetecilik mi malatyahaber.com olarak bu yazıyı yazmak için bir ücret aldınız mı almadınız mı ?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bu kadar uzun yazmana gerek yok. Kafamın içinde beyin yoktur yazsan anlarız derdini
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sen o soruyu Akif Baştürk sor Ahmet bey cevabı vardır eminim
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Güvenilir ve dürüst olduğunuz için yazının arkasına bir uzantı koyup sizin itibarınız ile şerit değiştirmeye çalışmak... Çizgiyi şaşmadan devam edin başarılar diliyoru.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • vahap (1 yıl önce)
    sonuna kadar yanınızdayız.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya Basimin Taci (1 yıl önce)
    Malatyahaber sitemiz iyiki var Malatya ile genel ne olsa haberimiz oluyor, herkesin görüsü farklidir burda önemli olan birbirimize saygi ve sevgi cercevesinde yaklasmamiz tartismayi bilmemiz kirmadan incitmeden,ben maviyi severim sen yesili digeri kirmizi senin dogrun bana yanlis benim dogrum sana yanlis bunu asla unutmayalim.Tatli dil güzel sohbet :) herzaman insanin seviilip sayilmasina neden olur...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Ben burada 20 yıldır gerçek ve doğru haber dışında hiçbir konuyu ,olayı ne gördüm nede okudum...Buradan yancı,yalakalara ,yalancılara asla ekmek çıkmaz.İyiki varsınız.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bekir (1 yıl önce)
    Öncelikle bu bir seçim bir kesimin yani belediye başkanının danışmanının oy için üyeleri arayıp akif Baştürk’e oy istemesi yine ESENLİK müdürünün bayileri arayıp oy istemesi ayrıca Belediye başkanın alanen destek vermesi gibi enteresan şeyler oluyor bu şehirde Bırakın insanlar aday olsun kim kazanır kaybeder ona üyeler karar versin Belediye başkanı algı yaparak protokolde öne çıkartıp kurdele kestirerek bu işler olmuyor
    %82
    %18
    Yanıtla
  • SELİM (1 yıl önce)
    Haberin okuyunca Malatya haberin haklı siteminde bahsi geçen gazeteyi bulup okudum. Evet bakınca sanki Malatya haber gazete basıyor algısı oluyor. Gazetedeki başlığı felan okuyunca da Baştürk e yakın algısı da oluyor. Ama içeriğine bakınca Sadıkoğlu ile sorunları olan karşılıklı tehditten vs bahsediyor. Elimde Mevcut Ona Göre Diyor.başkan ile sorunu sıkıntısı olan adı gazeteci zihniyeti rant olan birinin yazdığı bastığı bir yayını binlerce iş insanının taraf olduğu seçimlere bağlamak emeklere ve memlekete haksızlık olur. Sevelim sevmeyelim Baştürk bir yola çıkmıştır. İş insanları karar verecektir. Ama bazı gerçekleri de görmek lazım yaklaşık 2000 kişiye tek başına istihdam sağlayan genç bir iş adamını da harcamayalım. Memlekete yazık her iki tarafın emeğine yazık. Ben artık o gazeteye dürüm bile sarmam ama Malatya haber ilgili gazeteyi bayağı gündeme taşıyıp reklamını yaptı. Yarın Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili bir şey yazıp basıp dağıtsa Sadıkoğlu na angaje oldu mu diyeceğiz. Veya AK partinin eksiğini yazdığında CHP ye angaje oldu mu demeliyiz. Suç burada buna ruhsat veren kurumların 20 yıldan fazladır yayın yapan bir kuruluş var iken ruhsat ve onay verenin çürümüş sistemin suçu.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hırsızlıktan, dolandırıcılıktan sahtekarlıktan ceza almış birinin Oğuzhan başkanla ne sorunu olacak ki adam rüşvet ve kumpastan beslenen biri bu gazeteyi de babasının hayrına basmamıştır Akif beyden habersizde yapmamıştır bunun finansörü Akif bey dir Demişsiniz ya 2000 bin kişiye istihdam sağlayan evet olabilir babasından devir almış olabilir zenginde olabilir bu kadar işi yapabilen biri nasıl bu gazeteci gezinen şahsın tuzağına düşüyor merak ediyorum çıksın Akif bey haberim yoktu desin özür dilesin suç duyurusunda bulunsun hodri meydan görelim hadi
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Ne diyeyim sana yorumu tarafsız okusan adil bir yorum olduğunu anlarsın. Gazeteciye övgü yok.Madem tarafsın Başkanına söyle tam sayfa hakaret tehdit var. Çevreyolunun altında adliye var adliyede savcı var TSO nun da her ay maaş ödediği avukatı var. Başkanın 10 bin üyemiz var diyor. Başkan dik dursun sıkıntısı yok ise korkusu yok ise gitsin dava açsın gazeteyi kapattırsın dediğin gibi hodri meydan. Sadıkoğluna tehdit hakaret var adam ELİMDE MEVCUT ONA GÖRE diyor yani bir tür şantaj var sen diyorsun Baştürk gidip dava açsın Maşallah Birde yatırım ile ilgili cevabın ise inan okuyan herkesin yüzünde tebessüm oluşturur. Senin bakış açına göre Rahmi Koç iş adamı değil babası Vehbi Koç tan devir almıştır Sadıkoğlu dün çıkan çakma bir gazeteye dava açmadıysa bu kadar hakaret ve tehditten sonra vay halimize.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Doğru ya çok tarafsız yazmışsın ben taraflı olmuşum yazdıkların bir daha oku anlamadıysan bir daha oku sen merak ediyorsan git Akif beye sor beşbin gazeteyi bu nasıl basmış nasıl dağıtmış o sana anlatsın kaç paraya yaptırmış söylesin haberi yoksa kendinden habersiz yapılmışsa o da akaçlama yapsın ve kamuoyuna bununla ilgisi olmadığını açıklasın çok zor değil biz de helal olsun adama deyip alkışlıyayım....
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ramazan Ç. (1 yıl önce)
    Malatyamızın malatyahaber.com ' u var olasınız. Onur arkadaşımız en net cevabı vermiş sağ olsun. "GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ" Bende diyorum ki "DOĞRU DUVAR YIKILMAZ" Aydınlatma için teşekkür ederiz.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • ismail (1 yıl önce)
    Tencere kapak misali fikrin neyse zikrinde o olur yazıklar olsun bu şekilde mi odaya talip oluyorsunuz bölemi Malatya ticaretine yön vereceksiniz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Seyyah tarihçi (1 yıl önce)
    Allah sizden razı olsun, Özellikle Babanız yürüyen kütüphane gibi insan(Celal Yalvaç) , Sizi kimse yıkamaz halk arkanızda
    %85
    %15
    Yanıtla
  • onur (1 yıl önce)
    Güneş balçıkla sıvanmaz.......
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Zülfikar (1 yıl önce)
    Sanırım çağa ayak uydurmaya çalışmışlar aslında yadırganacak bir durum değil eşit şartlarda şansı olmadığını bilen birisi hileye başvurmuş acizlik...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ihsan (1 yıl önce)
    Bu tarz sahte haberler yalan haberler nedense hep seçime doğru yapılıyor ve bu acziyette olan insanlar bundan nemalanmaya çalışıyor 1 yıl evvel ki organize seçimlerinede ne hikmetse böyle denk getirilmişti dolayisı ile malatyalı bunları yemez herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor Doğru Duvar Yıkılmaz....
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Şehrin özgür sesini kullanarak rant elde etmek istemek akıl işi değil ki karalama kampanyası ile seçim kazanılmaz Akif bey gazeteyi şehre dağıtanlardan hesabını sormalı
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Selim (1 yıl önce)
    Para insanın zaruretini gideriyormuş, eksikliğini(!) değil. Milyonlarca dolarlık servetin olacak ama seçim sürecinde kurduğun ekip seni rakiplerinden daha çok yıpratacak. Saygın sitenizin popülerliğinden fayda sağlamaya çalışan çapulculardan medet ummak zaten bir fecaat. Yazıda kullanılan dil, yapılan karşılaştırmalar ise saçmalığın, mesnetsizliğin danıskası. Gazete büfede satılır, kapı kapı bedava dağıtılan şey ya reklam ya propoganda malzemesidir ve Malatyalı bunu ayırt edemeyecek kadar cahil değil. Baştürk ve ekibine tavsiyem bu halka fil dişi kulelerden bakmayın ve asla ucuz numaralarla manüple edilir sanmayın. 2 Cumhurbaşkanı çıkarmış bu şehirde siyaset okuması genetik kodlara işlenmiştir.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • ketobaba (1 yıl önce)
    Yok böle bir dünya o eskide kaldı Akif Baştürk bu taktiği ben bir yerde hatırlıyorum kapı kapı gazete bırakırlardı algı oluşturmak için artık bu algılara karnımız tok bak bir gün sürmedi elinizde patladı sahi kaç para verdiniz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ketobaba (1 yıl önce)
    malatyahaber.com, 'hırsızlık'tan hüküm giymişlerin aralarında bulunduğu bir grubun internet ve yazılı basın mecrasındaki faaliyetlerinin engellenmesi için, hukuki tüm işlemler için hukuk servisini harekete geçirmiş, ceza ve tazminat davaları için de avukatlarına talimat vermiştir. Durumu Malatya kamuoyunun bilgilerine, saygıyla sunarız. malatyahaber.com Teşekkürler
    %89
    %11
    Yanıtla
  • AKİF (1 yıl önce)
    Dün sabah kapıma bırakılan gazeteyi görünce çok üzüldüm Malatya haber nasıl böle bir işin içine alenin girer buram buram rüşvet kokuyor du çünkü parayla yapılan bir iş olduğu beliydi bu sabah haberinizi görünce rahatladım GAZETECİ Geçinen şahısta eminim ki kazı iyi yolmuştur koca devleti dolandırdı Akif i bırakır mı ve Akif bey bu adamlarla bir olup TSO aday oluyor sahi bunu kılavuzu kim çok merak ediyorum....
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu kadar çirkef olup Malatya’nın gözde haber sitesini kullanmak nedir lütfen Malatya’nın Özgür sesini pis işlerinize alet etmeyin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Aliseydi (1 yıl önce)
    Babam derdiki arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim arkadaşı demekki malatyada ihalelerde yolsuzluk yapan vede hırsızlık yapan üstüne üstlük birde ceza alan kişi kullanıp haber yaptıranlar ondan farkınız yok
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Akif Baştürk seni hangi belediye başkaninin hangi miletvekilinin hangi grubun Başkan adayı olarak çıkardığı ortada bu memleket kolay lokma değil bunu bilmen lazım adiyamanlilar üzerinden algı yapıp beni adiyamanilar destekliyor diyerek sokağa çıkan belediye başkanın arkasına saklanıp ondan taktik alan başkan adayı Malatya'nın en çok okunan internet sitesini kullanarak bu algıyı yapmanız hiç hoş olmadı halk buna cevabını sandıkta verecektir.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Samet (1 yıl önce)
    Bu tarz ayak oyunları ile insan ancak kendi ayağını kaydırır. Malatya yi hangi zihniyetle, hangi ahlak ile yönetmeye geleceği de belli. Neyse ki insanlarımız bu tarz haberlere kanacak kadar vicdan yoksunu değil.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Alper (1 yıl önce)
    Malatya Malatya bulunmaz eşin diye şarkıyla başlıyor şair;Malatya gerçekten zor bir şehir özellikle siyaset anlamında dün isyerimize gelen gazeteyle ilgili baktığımda hemen bu gazetenin algı operasyonuyla tarafıma geldiğini hissetim dağıtan arkadaşa sorduğumda biz Malatya haberden geliyoruz size gazete getirdik diye söylemde bulundu bende kendisine neden ücretsiz diye sorduğumda bana cevabı bize dağıtın dediler yaklaik bugün sadece ben 500 e yakın gazete dağıttım halada dağıtıyorum dedi işte ne kadar vahim bir durum gazeteye haber yaz sonra bedava dagit bunlar fetö taktiği
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Adnan (1 yıl önce)
    Bu tür haberleri çıkartanlar seçim kazanamama korkusuyla neyapabiliriz rakibi nasıl kötüleyebiliriz algısıyla yapılmış 5-10 cebine sigara parası verilerek sahada kapı kapı gezip gazete dağıtıyorsa ve de bu gazeteyi çıkartması için ceza almış biriyle ortaklaşa yapıyorsa FİLM bitmiştir Akif Baştürk bence sen önce bu işlerin nasıl olması gerektiğini bir araştır sonra aday OL!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Emek hırsızlığı çok kolay oldu. Tanınmış saygın bir kurumun ya sağına ya soluna bir harf ekle oldu gitti. Okuyucuyu yanıltan bir gazete çıkartmanın adı okuyucuya saygısızlık demektir.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Yazık VALLAHA yazık Akif basturk seni kim aday çıkardıysa sana kim yol gösteriyorsa butur çakma isleri yaparak seçim kazanılmaz
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Malum müsvette parçası bana da geldi çok kızdım ama sizinle alakası olmadığını ögrenmem sevindirdi tamamen akıldan yoksun seviyesiz insanların işi gerekenin bir an önce yapılması lazım.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Bekir (1 yıl önce)
    İnanın bende gördüm o gazeteyi ve direk dedim malatyahaberi kullanmak isteyen çakmacıların işi diye. Sizin öyle bir şey yapmayacağınızı ben şahsım olarak biliyorum çoğu insanda biliyordur.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Turan (1 yıl önce)
    2 ekimde bir seçim yapılacak.Onlarca örneği olan bu tür haber site sahipleri şu cümleyi kullanırlar.40 gün kar yağar bir gün av olur derler. Geçmişte tso başkanı ile atışmaları vardı. Bu yazıyı angaje olup mu yazdı Yoksa angaje olabilmek veya diğer tarafdan sus payı almak mıydı. Bu durum netleşmeden adaylardan birini veya diğerini kamuoyu önünde hedefe koymak da emeğe yazıktır. Haber sitesi olarak siteminizde sonuna kadar haklısınız.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Akif Baştürk bana göre işi gücü seçimi bıraksın kendisini bu kalpazanlarla bir araya kim getirdiyse onların yakasına yapışsın.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kemal (1 yıl önce)
    Klavuzu karga olanin burnu cöpten cikmaz butarz islerle saygin bir haber sitesinin ismini kendi kotu emelleriniz icin kullaniyorsaniz bu tarz kuruma neden aday oldugunuzuda gostermis oldunuz kendi cikarlariniz icin vallahi orayi satarsiniz ayip size malatya esnafi herseyi goruyor esnafi tuccari sanayiciyi hic kimsa aptal yerine koyamaz cok ayip cok
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ALiseydi (1 yıl önce)
    Ahh Ahh Bir seçim uğruna üç kâğıtçılarla işbirliği tutup hemde ceza almış neyedüğü bilinmeyen müptezel Malatya haber gibi bu şehrin değerinin ismini kullanıp Parayla 5000 bin tane gazete basacak onuda kapı kapı 10-15 kişiye dağıttırarak algı yapacağını zanneden Tso Başkan Adayı ve Ekibi Bu defa yanlış ata oynadınız aynı gün fayanız ortaya çıktı Bu şehrin seçilmiş Oda başkanı olan Oğuzhan Sadıkoğlunu bu şekilde aşağılamanız size ne kazandırdı biliyormusunuz kocaman SIFIR Yazık Çok yazık üyeler olarak sandıkta cevabınızı alacaksınız wesselam
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Nihat (1 yıl önce)
    Karekter yoksunu bunu yapan ve buna canak tutana da cok ayip bunlarin zihniyeti beli iftiraylan bu tarz makami ele gecirmek sark kurnazlari
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Sevgili Malatya haber Ailesi bu gazete bizede geldiğinde arkadaşlarla sohbet ettik konu hakkında biz bu gazetenin size ait olmadığını ve bu haberin kasıtlı yapıldığı anlamıştık çünkü bir gazete çantayla poşetle dağıtılamaz gazete büfede satılır Bu şekilde algı yaratmaya çalışanların maalesef ayağına dolaştı 500 milyon dolarlık yatırımı olan tso başkan adayı Akif baştürk Ceza almış birisiyle bu algıyı yapıyorsa vay halimize Tso bunların eline geçtiğinde neler olur neler bu taktiğin adı aslında geçmişte 2016 yılında ülkece yaşamıştık kimse kusura bakmasın butip kişilere Bırakın Tsoyu teslim etmeyi tavuk bile teslim edilmez 20 yıldır bu şehre hizmet eden tarafsız ve ilkeli Malatya Haber Ailesinide bu işin içine katamazsınız işte böyle gerçekler ortaya çıkar
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Tso üyesi olarak böyle bir gazeteden ben utandım bugün okuyunca. Böylesi önemli bir göreve talip olan Akif Baştürk e bu aklı kim veriyorsa onu hemen ekart etmeli. Bu yaptıkları Sadıkoğlu 'na puan kazandırdı bunu bilsinler. Kendi bindikleri dalı kestiler. Saygılar.
    %84
    %16
    Yanıtla