SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Fulya Hemşire de Korona Kurbanı

0
Güncellendi - 2021-01-01 05:41:38
Malatyalı Fulya Hemşire de Korona Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Malatyalı Sakine Fulya Özer’in yakalandığı koronavirüsten hayatını kaybettiği öğrenildi.

Arguvan İsaköylü olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Sakine Fulya Özer’in, 20 yıldan bu yana hemşire olarak görev yaptığı, son olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Psikiyatri Servisi’nin sorumlu hemşiresi olarak çalıştığı belirtildi.

Aralık ayının ilk haftasında Covid-19’a yakalanan Sakine Fulya Özer, bir süre evde tedavi gördü. Durumunun ağırlaşması üzerine, önce çalıştığı hastanenin Covid-19 yoğun bakım servisine, daha sonra ise Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Sakine Fulya Özer, bu hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sakine Fulya Özer, 29 Aralık Salı günü Kırıkkale Bağlarbaşı Terminal Camii’nde kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

Hastane çalışanları yasa boğuldu

Koronavirüsle mücadele sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının sayısı her geçen gün artarken, pandemi hastanesi olan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nin kıdemli hemşiresi Sakine Fulya Özer’in vefatı mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Sakine Fulya Özer için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi önünde bir tören düzenlendi. Törene Sakine Fulya Özer’in eşi Yalçın Özer, oğlu Barış Özer, Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Hastane Başhekimi Yusuf Albayrak ve Sakine Hemşirenin mesai arkadaşları katıldı.

Törende önce Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi, daha sonra çalışma arkadaşlarından helallik istendi.

Törene katılan Sakine Fulya Özer’in çalışma arkadaşları, Fulya hemşirenin iyilikseverliğini ve hastalarına yaklaşımını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Fulya Hemşire’nin mesai arkadaşı Hemşire Sibel Doğan, "Çok üzgünüz. Çok sevdiğimiz bir ablamızdı. Çok iyi çok merhametli. Herkese yardımı dokunan, herkes tarafından çok sevilen bir arkadaşımızdı. Acımız çok büyük. Tarif edilmez" dedi.

“Tarif edilmeyecek bir insandı”

Fulya Özer'in çok iyi bir insan olduğunu belirten Zübeyde Şahin ise şöyle konuştu:  "Böyle mükemmel bir insan tanımadım ben. Tarif edemiyorum ki. Tarif edilmeyecek bir insan. Hangi iyiliğini anlatayım ki. Hastalara gözü gibi bakardı. En küçük şeyini atlamazdı."

“Fulya hanımın iyiliklerini bir ömür boyu unutamayız”

Hemşire Yeter Doğan ise "Tüm hastalarımıza elinden geldiği kadar gayretlerini gösterdi. Bizlere destek oldu. Herkesin arkasında oldu. Herkese iyilik yaptı. Fulya hanımın iyiliklerini bir ömür boyu unutamayız. Kendisini saygıyla, rahmetle anıyoruz. Nur içinde yatsın. Cennet mekân olsun" şeklinde konuştu.

Fulya Hemşirenin oğlu Barış Özer'in Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Kırıkkale, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ebru aslim (3 yıl önce)
    Allahim mekanını cennet eylesin inşallah ben 5 yıl önce hastanede tedavi gördüm onun gibi mükemmel işinde dört dörtlük bir hemşire ne görmedim allahım kalanlara sabır versin çok üzüldüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Mekani cennet olsun,Rabbim gunahlarini bagislasin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA'lı NUSRET ÇİÇEK BAĞCILAR /İSTANBUL (3 yıl önce)
    Mekânı CENNET olsun ALLAH'ım günahlarını bağışlasın Bir MALATYA yalı olarak mesai arkadaşlarının anlattıkları GURUR verici
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin. Allah sağlık çalışanlarımızın yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (3 yıl önce)
    Rabbim kendisine rahmet etsin, yakınlarına da sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (3 yıl önce)
    .Hemşehrimiz Sakine Fulya hanıma Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep Bentli (3 yıl önce)
    Kırıkkale'de hemşire olarak görev yapan hemşerimiz Sakine Fulya Özer'e Allah'tan rahmet, yakınlarına büyük sabırlar diliyorum. Ebedi mekanı cennet olur inşaAllah. Camiamızın başı sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Nebi (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun geride kalanlara rabbim sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla