SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mız İçin Birlik İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret için teşekkür eden Gürkan, her 3 aday için de “Adayımız” ifadesini kullanarak, seçim çalışmalarına katılarak partisinin yanında olacağı mesajını bir kez daha verdi.  

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkan Adayımız Av. Bayram Taşkın’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ise, “Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkan Adayımız Av. Bayram Taşkın ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettik. Malatya’mız için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise ziyaret ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sami Er, Battalgazi Belediye Başkan Adayımız Av. Bayram Taşkın beraberliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Selahattin Gürkan’ı  ziyaret ettik. Beraberlik ve uyum içinde çalışmalarımızı sürdürme yolunda istişarelerde bulunduk.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • Kanka44 (2 ay önce)
    Bu defa işiniz zor arkadaşlar. Veli Ağbaba var karşımızda
    %78
    %22
    Yanıtla
  • akıncı (2 ay önce)
    Elini taşın altına koyup aday olmayanlara Malatyalı oy vermez. Siz bizi düşünmediniz bizde size oy verip sizin keyif sürmenizi izlemeyeceğiz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Vallahi öyle bir verirsiniz ki bir de çıkar halay çekersiniz yapmamış memleket değil burası. Ahhhhh şu Malatyalılar davul zurna bahşiş bu kez benden inşallah
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ülkü (2 ay önce)
    Tepki oyumuz YRP
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Serkan (2 ay önce)
    Herkes kendini düşünüyor...vatandaş kimsenin umrunda değil .....ben depremde 1 hafta Niyazi Mahallesinde enkazdaydim o kadar cenaze çikti ..ben Selahattin gurkani orda görmedim nede belediyeyi????
    %67
    %33
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    hep aynı tiplemeler ya adıyaman ya elazığ
    %55
    %45
    Yanıtla
  • erol (2 ay önce)
    Malatyada adam mı yok hep elazığ ve adıyamanlı yönetici bir de genç dinamik birisi yok mu ?
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Hacosman (2 ay önce)
    Mualesef hiç birinize oy yok.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bülent (2 ay önce)
    Sn. Gürkan, siz 20 yıllık siyasetçi, bir o kadar kamu hizmeti vermiş bir bürokrattınız. Maalesef üzülerek söylemeliyim ki; seçime 45 gün kalaistisnai memuriyetten Özel Kalem Müdürü kadrosuna atama yapmanız, yine Battalgazi Belediyesinden geçirdiğiniz 2 daire başkanına Genel Sekreter Yardımcısı kadrosu vermeniz, 4 arkadaşa Daire Başkanlığı kadrosu vermeniz kabul edilebilir bir sey değil. Burda kamu menfaatinden bahsetmek mümkün değil. Sizden bu konuda maksimum hassasiyet beklerdim. Özellikle Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan İhalenin Edimine Fesat karıştırma soruşturmasının muhataplarını açığa alıp haklarında soruşturma açmak yerine makamla ödüllendirmeniz Belediye icinde ciddi huzursuzluk meydana getirdi. Bir kardeşiniz olarak bunları ifade etmek isterim
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Aday belirlendikten sonra seçime 45 gün olmasına rağmen belediye başkanlığını bıraktı.Dedikleriniz doğru ise bu Haksızlık ve usulsüzlük.Zaten nerede ve ne zaman çalıştı ki. Ayrıca şunu da belirteyim ,depremden çıkmış bir Malatya ya büyükşehir hariç ilçe belediye başkan adayları vasat.Daha dikkatli seçilmeliydi.Bu saatten sonra Malatya için ayağa kaldırılmasında tecrübeli ve çalışacak adaylar gerekliydi.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Hacı AYVAZ (2 ay önce)
    Biz mal'a çökecekler sanıyorduk. adamlar Malatya ya tümden çöktüler. Artık bu diyarda Malatyalılara yaşama hakkı yok. Kimse de geri dönmez artık
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Hacı AYVAZ (2 ay önce)
    Zoraki görüntü. İçler ağlıyor yüzler vasat
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Nadir Kapan (2 ay önce)
    Bizim adıyamanlıya verecek oyumuz yok, ömründe çırmıktı hatırası olmayan yeşilyurtu yönetemez, oylar refaha inşallah
    %60
    %40
    Yanıtla
  • hadi ordan
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Fatma (2 ay önce)
    Benim anlamadığım neden Yeşlyurta malatyalı birisi değilde adıyamanlı biri aday ediliyor, adam ne bilsin çırmıktıyı, o yüzden oy fln yok
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Bu ilk kez olmuyor.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Gökhan (2 ay önce)
    Normalde selahattin başkanın daha hırçın karşılması gerekirdi adaylığı.Ama büyük ihtimal anlaştılar.Latif Okyay gibi iimlere dokunulmayacak.Bazı memur arkadaşlara şube müdürlerine dokunulmayacak.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • SAHİPSİZ MALATYA (2 ay önce)
    selahattin başkan sana yanlış yaptılar sen malatya için kıymetli bir başkandın ama akp malatya yönetimi sana yanlış yaptı yönetimdeki aynı tipleri görmekten bıktık senin hatırına akp oy yok
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Ahey ahey ağlıyorum yorumuna. Gardaş bırakın bu ayakları yagciligi menfaatciligi.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Taylor (2 ay önce)
    Şehrin hali ortada .Yapılanlar veya yapılmayanlar kendini gösteriyor. Hayata geçen veya geçemeyenler de ortada, Şehrin bölgesel konumu da ortada. Herşey açık gözle aleni görünüyor . Verilen sözleri, vaadler ortada. esnaf,sanatkar,tüccar,pazarcı herkesin hali ortada neleri kazandık neleri kayıp ettik herkesin aklında. Yüzkere düşün birkere karar ver. Çünkü Oy vermek kul hakkına girer nabalı var iyi gelirse ne ala gelmezse hadi hem bu dünyada hemde ahirette yandın .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Seçime Doğru (2 ay önce)
    Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe belediye başkanları fotoğraf karesinde görünürken, mevcut belediye başkanlarının bu karede yer almaması manidar olmuş. Birlik mesajından ziyade icazet alınma mesajı gibi olmuş
    %60
    %40
    Yanıtla
  • yıldırım (2 ay önce)
    akp. li belediye başkanlarının 20 yıldır ve milletvekillerinin malatyamıza hiç bir şey vermedikleri ayrıca akaryakıta sık sık gelen zamlar döviz ve altın fiyatlarının uçması başta market ve diğer ürünlerin fiyatlarının uçuk olması bir markette iki önce aldığını iki sonra alamadığımızdan dolayı akp. ye oy vermeye allah katında yemin ettim yukardaki resime ve başlığa bakarmısınız Malatya'mız İçin Birlik İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz birincisi şimdiye kadar ne verdiniz ikincisi sizin kazanacağınız nerden belli
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Belsos daha bugün gittim hürriyet parkında ve yüzde 50 zam yapmış belediye şirketi yapmaması lazım bence
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Fatih (2 ay önce)
    Fotoğrafa bakınca Selahattin bey bakan yardımcılıgı sözü almış gibi duruyor
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatyali (2 ay önce)
    Ben şahsen secim e gitmeyi düşünmüyor artık soğudum nefret ettim kim gelirse gelsin olan garibana oluyor mahalle toplantısına katıldım diyorum evimiz yıkıldı yerinde dönüşüm yapak dedim müteahitler 750 bin tl ile 1 milyon üste para istiyor nasıl ödeyeceğiz söylüyoruz adamların umrunda değil artı birde imar sorunu cıktı yıkılan evin yerine bile yapamıyoruz 3+1dairemiz 2+1 düşüyor diyorum emlak konut mahlalerde girsin adamlar umursamıyor bile 12 ay oldu varmı malatyada yerinde dönüşüm yapan yok bu gidisle bizler tok ki ye zenginler şehir içini alır artık
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Malatya' miz birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı yürüyeceğiz.Bir Malatyali olarak vereceğim cevap:TAMAM....Yıllarca gelenler hep aynı şeyi söyledi hatta bi ara yıldızlı Malatya dediler sonuçta yıldızlardan başımız döndü,endişe etmeyin beyler temiz bi yüzde 70 niz var.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Sayın gürkan 40 yılı aşkın belediye başkanlığı ve kamuda görevleriniz var hizmetleriniz için teşekkür ederiz son olarak size yakışanı yaptınız bundan sonra dinlenme torun sevme zamanıdır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ali (2 ay önce)
    Malatya'ya ve Malatya'lıya yakışan fotoğraf işte bu.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Mertens (2 ay önce)
    Neden insanları seçimlerden soguttunuz....halbuki Malatyalilarin çok fazla bir isteği de yoktu...çevre yolu istediler, çarşı da otopark istediler, fakir fukaraya biraz destek istediler, belediye gelirlerini çarçur etmememinizi istediler,çarşıda kaldırım üstünde mangal satanlara göz yumulmamasiniz istediler...ama belediye ne yazikki kulaklari tıkadı...özeti özeti şu ki "giden ne yaptida gelene umut baglayam" umut koca bir sıfır....
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Bence artık Malatya kendine gelmeli.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahah (2 ay önce)
    Malatya dan özel bir hastaneye giden hekimi aldınız malatyanın büyük bir ilçesine başkan yapıyorsunuz teknik bilgi deneyim sıfır, serbest avukatı aldınız Battalgazi ilçesine başkan yapıyorsunuz teknik bilgi deneyim sıfır, Battalgazi depremde yerle yeksan olmuş mimar mühendis bu memleketin evladı yokmuydu bedelini ödetecek seçmen yok hadi iyisiniz.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Sen koskoca partiden iyi mi biliyorsun partinin işine karışma.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Koskoca dediğinde bir beşer senin benim gibi gözünde çok büyütme.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Depremzede (2 ay önce)
    Birbirinizle resim çektirmeyi bırakın 1 yıldır resim görmekten tiksindik artık siyasilerden gidin bir garibanın evine bakın köylünün virane olmuş evini kontrol edin elinizi taşın altına koyma lafınızdan usandık neler yapacaksınız onu anlatın
    %82
    %18
    Yanıtla
  • öz kernekli (2 ay önce)
    gayri resmi devir teslim töreni gibi... hayırlı olur inşallah... malatyanın eski videolarını izliyorum sürekli moralim 0 0 0 şehri ayağa kaldırmak lazım
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Osman (2 ay önce)
    İşte bu Malatya'nın ağabeyleri 31 inden sonra belediye reislerimiz
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Osmana Cevap (2 ay önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Yeşilyurt adayı adıyamanlı yalnız bir daha düşün istersen, ayrıca ürolog :)) ne kadar komik değil mi? Ah benim canım memleketim kimlerin eline düştün sen
    %54
    %46
    Yanıtla