SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mızın Yaralarını Saracak Bir Ekip Oluşturduk"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Cumhur İttifakını oluşturan AKP ve MHP’nin adayları bir araya geldi. Buluşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacakları mesajı verildi.

Yeşilyurt Gedik Sosyal Tesislerinde Cumhur İttifakı’nın Malatya’daki belediye başkan adayları ile meclis üyesi adayları bir araya geldi. Buluşmada ilk olarak söz alan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Cumhur İttifakı’nın önemine değinerek, “Cumhurun ortak aklıyla kurulan ittifakımız hiçbir algı ve hesabın kifayet etmediği, yanlışların feraset duvarına çarptığı, hainlerin erişemediği bir ittifak. Cumhurun ortak talebi olan ittifakın hiçbir hesabı olmadığı gibi tüm derdinin sadece vatan ve millet kavramı üzerine kurulduğunu, parti ve şahsi menfaatlerin ön plana çıkmadığını da belirtmek isterim” dedi.

Gök, 31 Mart seçimleri öncesinde Malatya’da Cumhur İttifakı adaylarının sadece belediyelere talip olmadığını, aynı zamanda yarısından fazlası yıkılmış olan kentteki vatandaşların hem hizmetine hem de dualarına talip olduğunu söyledi.

"Meclis Üyesi Listelerindeki Sıralamayı Birilerine Pazarladıklarını Görüyoruz”
AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören ise 31 Mart seçimleri öncesinde Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir şekilde Malatya’da yollarına devam ettiklerini söyledi. Şimdiye kadar 17 kez milletin huzuruna çıktıklarını dile getiren Gören, “Milli ve manevi duruşumuzdan asla taviz vermeden ürettiğimiz hizmet ve eserlerimiz ile bugüne kadar milletimize hizmet etme şansını sandıklarda kazandık. Bugünde 18. kez milletimizin huzuruna çıkma heyecanı içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Gören, “Bir yandan ahlaklı belediyecilik sloganı ile ortaya çıktığı yolda meclis üyelerini ahlaksızca pazarladıklarını görüyoruz. Meclis üyesi listelerindeki sıralamayı birilerine pazarladıklarını, sattıklarını, bu nedenle parti iç disiplini sağlayamadıklarını görüyoruz. Diğer yandan niyeti diline vurmuş bir şahıs var Malatya’da Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına talip. Zorunlu emekliliğe ayırdıkları genel başkanının yaptığı gibi gaflarla dolu söylemlerle seçim kampanyasını yürütmeye çalışan biri var” ifadelerini kullandı.

“Yeşilyurt’ta Çıtayı Yükselttik”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da konuşmasında Cumhur İttifakı olarak Malatya’da en iyi hizmetleri kazandırmaya çalıştıklarını ifade ederek, “2019 yılında seçim sürecinde verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemize katkı sunacağını düşündüğümüz projeler gerçekleştirdik. Seçim öncesinde 45 proje vaat ettik, 100’ün üzerinde projeyi bitirdik ve çıtayı çok üste çıkardık” şeklinde konuştu.

“Hekimhan’ın Yeraltı Zenginlikleri İlçede Kalacak”
Cumhur İttifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları’da Hekimhan’ın maden yatağı olarak önemli bir bölge olduğunu dile getirerek “Göreve geldiğimizde Hekimhan’ı herkesin iş bulduğu, iş sahibi olduğu, ekmek sahibi olduğu bir ilçe haline getireceğiz. Birçok bölgede olmayan yer altı zenginliklerimizi ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için kullanacağız. Bugüne kadar yer altından çıkarılan bu zenginliklerimiz topraktan çıkarılıp başka yerlere götürülüyor,  gücü katkısı dışında bir katkı sunmuyor. Biz bunu değiştirerek bu zenginliklerin tamamını ilçemize değer olarak katacağız” diye konuştu.

“Yavru Muhalefetler Elinde Tespih ile CHP-DEM Değirmenine Su Taşımaktadır” 
Cumhur İttifakı’nın AKPli Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ise göreve geldiklerinde depremden etkilenen her bireyi evine ve işyerine kavuşana kadar durmadan çalışacaklarını belirtti. Bütün enerjilerini öncelikli olarak harabeye dönmüş mahallelerin yeniden ayağa kaldırılması için kullanacaklarını ifade eden Taşkın, “Ancak bunun yanında rutin belediyecilik hizmetlerini de en nezih ve kibar şekilde vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüm hizmetleri eşit ve adaletli şekilde yapacaklarını belirten Taşkın, “Maalesef bugün kaynağı belli olmayan kaynaklarla şişirilmiş, Türkiye’nin bütün beldelerinde Cumhur ittifakına kaybettirmek için programlanmış yavru muhalefetler elinde tespih ile CHP-DEM ittifakına, değirmenine su taşımaktadır” ifadelerine de yer verdi.

“Cumhur İttifakı Adaylarını Diğer Adaylarla Mukayese Edin”
Cumhur İttifakının AKPli Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’te konuşmasında ittifak olarak Malatya’da halkın karşısına çıkan tüm adayların diğer adaylardan daha iyi olduğunu vurgulayarak, “Bizim adaylarımızı mutlaka diğer adaylarla mukayese etsinler, ölçsünler, biçsinler, teraziye çıkarsınlar. Diğer adayların geçmişlerine baksınlar, şehrin hangi yönetiminde görev aldılar bir mukayese yapıldığında Cumhur İttifakı’nın adaylarının sizleri mahcup etmeyeceğini, halkın evlatları olduğunu görecekler” diye konuştu.

“Ülkemizin Önü Her Alanda Açık”
Programda son olarak söz alan Cumhur İttifakı’nın AKPli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ise Türkiye’nin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiği dönemde temelleri atılan Cumhur İttifakı’nın yoluna sorunsuz bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Esas memleket olunca gerisi teferruat” diyerek yola çıktığını aktaran Er, “Allah’a hamd olsun, ülkemizin her alanda önü açık. Savunma sanayinde çok ileri bir noktadayız. Son olarak milli uçağımız KAAN’ın havalanması da bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bu da birliğimiz, dirliğimiz ile oluşan bir durum. Allah’ın izniyle bundan sonrada hiç kimse önümüze çıkamayacak, bizler yolumuza durmadan devam edeceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçim sürecinin başladığını belirten Er, Cumhur İttifakı olarak Malatya’da sandıktan rekor oyla çıkacaklarına inandığını söyledi. 6 Şubat’ta büyük bir yıkım yaşayan Malatya’yı Cumhur İttifakının adayları ile ayağa kaldıracaklarını ifade eden Sami Er, “Malatya’mızın yaralarını saracak bir ekip oluşturduk. Büyükşehir Belediye Meclisinde de mimar, inşaat mühendisi, şehir plancısı, harita mühendisi adaylarımızın olmasına bu nedenle dikkat ettik” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Adem (2 ay önce)
    Bakmayın mühendis olduğuna ya da başka bir liaykat olduğuna.maalesef ülkemiz bir bütün olarak merkezi yerel diğer yönetim kurumları açısından kaotik bir halde.tamamen bir yıkım icieis içerisindeyiz.deprem oldu ve yiten canlarımız gitti.ancak ekonomik buhran ve düzensizlik her gün depremin şiddetlisini bize yaşatmaktadır.maalesefe Peygamberimizin ifade ettiği gibi,Eğer bir ülkeyi liyakatsizler yönetiyorsa bela sağanak yağmur gibi yağar demektedir.ben ekonomistim diyen reisin yönettiği ülkemizin durumu ortada.enlsasyon canavarını besleyenler olmasaydı bu gün deprem sonrası bir ev 300-400 gin gibi rakama mal edilecekken şimdi milyonlar hava da uçuşuyor.ben bir ekonomistim ben bir mühendisim hiç bir naneye yaramıyor.kaos içinde,bomboş ülke sistemin ürettiği doyumsuz canavarların pençesinde depremde ölmediğimize pişman eden bu adi düzen biz topluma daha çok bela olacak ve hayattan bezdirecek.tabi her zaman ki gibi dış güçler can simi di askıda bekliyor.elbet dış güçler hırsızlık, yolsuzluk,israf ve liyakatlisliği dayatın diyor.nalet olsun haremilere.nalet olsun bomboş hukuk sistemine
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Açıklayınız şu ekibi görelim, eğer seçilirseniz beytülmala sahip çıkınız savurganlık yapmayınız bize yeter.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adnan (2 ay önce)
    Sayın Sami Er bu işin sizinle kişiliğinizle bir alakası yok malatyada AKP oy kaybetmeye devam ediyor bu seçim çok zor geçecek CHP YRP AKP arasında kıran kırana geçecek hertürlü sonuca hazır olun AKP deki her seçimde aynı yüzler görmek istemiyoruz o kadar yeni yüzler yeni insanlar görmek istiyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (2 ay önce)
    Rezevr alanı da belli,kat yüksekliği de belli, imar yoğunluğuda belli,yol genişliği de belli.yeşil alanı bile belli. Ama hepsi seçimden sonra belli olacak. Şimdi belli olsa kimse oy vermez. Şeçim kaybedilir...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hilal (2 ay önce)
    Oyumuz ve cevremdeki insanların oylarının özellikle Yeşilyurt belediyesi için YRP yönünde oldugu Yeşilyurt için murat aslan beyin bir firsat olduğu yönünde söylemler duyuyorum İnşallah malatya seçmeni Takdirini YRP yonunde kullanacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakavaklı (2 ay önce)
    Yaralarimiz i ürolog mu saracak? Siz çok yanliş anlamişsiniz en azından kardiyolog olsaydı keske belki tamir ederdi kırılan kalbimi:)).
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Öz malatyali (2 ay önce)
    Muhafazakar milliyetçi liberal komünist partili olarak oyum ak Parti'ye. Seviyorum hedef 2071 herşey daha da iyi olacak sabredelim hainlere geçit vermeyelim
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Kernekli (2 ay önce)
    Sizler saltanat içindesiniz halk bir ekmeğe muhtaç.. ama ne ironidir ki o ekmeğe muhtaç kitle manevi duygularinin oynanması ile yine gidip oy atıyor trajikomik hikaye..
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Özcan (2 ay önce)
    İnşAllah bakıp göreceğiz..
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Hakan (2 ay önce)
    Kurtuluş yolu sizsiniz de 5yil önce niye gelmediniz 20yildir hep kandirildik et 10tlvidi şimdi kurbanlık fiyatına 1kg et satılacak keşke kıyamet kopsa da hesap veren verse yaaaaaaa
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Pırasa (2 ay önce)
    Anafikir devlet birşey yapamıyor yara saramıyor biz geliyoruz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Furkan (2 ay önce)
    Eee hangi ekip o sizinle birlikte Namık Gören İhsan Koca Abdurrahman Babacan mı o ekiptekiler. vallahi bomba bir ekip kurmuşsunız yakar yıkarsınız ortalığı Mazallahhhhhh
    %84
    %16
    Yanıtla
  • New Malatya (2 ay önce)
    Dediğiniz gibi sizi ve diğer adayları teraziye koyduk ve sizin ve projelerinizin hiç bir ağırlığı olmadığını gördük. 100 proje bitirmissin malatya 1920 li yıllarda yaşıyor gibi projeleriniz buysa vay halimize hiç Malatyaya yaklaşmayın bile. Birde seçilince Rutin işlere devam edeceğiz diyorsunuz Allah razı olsun onuda yapmasaydınız. Daha adaysınız şimdiden ayrıştırıcı dille konuşuyorsunuz sizinki kalsın Malatyaya büyükşehire yakışacak projeler üretecek aday lazım seçime bir ay kaldı hala ortada şehiri geleceğe taşıyacak bir proje açıklamadınız hep aynı laflar kabak tadı vermeye başladı. Nerde yeni alt merkezler, tramvaylar, sanayiler ve yeni iş alanları, toplu konutlar!!! sıfır proje ile 20 yıldır aynısınız malatyayı 20 yıl geriye götürdünüz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • mehmet (2 ay önce)
    akp liyim ama bu dönem oy yok size.oyum ağbaba ya.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (2 ay önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Hiç bir akp’li “ben akp’liyim” demez ak partiliyim der. Kural 1- önce dürüstlük kardeş :)
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Ee hiç bir akpli yazmışsın demek ki aslında sen de akpli degilsin öyle mi anlayalım bu arada hiç bir partili değilim sadece TÜRK Milliyetcisiyim..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Belki utanmıştır AK demeye... hangi aklık kaldı , ben göremiyorum da ...Korkmayın Malatya halkı sizi yine seçer..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Cemil (2 ay önce)
    Bir yandan deprem zamanı gelip memleketi görmeyen halini bilmeyen bir aday, diğer yandan memleketi savunan halka koşan yardım eden aday ve adaylar... Bakalım nolcak
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bilir Kişi (2 ay önce)Cemil isimli kullanıcı yorumuna
    Hariçten gazel okuma
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Dediği doğru. AKP'li vekiller protokolden protokole gezerken, Veli Ağbaba ilk günden beri halkın içindeydi.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Ne hariçten gazel okumasi.ne oldu.zorunami gitti gercekler.isine gelmedigi zaman cevap vermediği zaman boyle cevap verebiliyorlar iste.az kitap oku.belki cumle kurabilirsin
    %100
    %0
    Yanıtla