SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mızla İlgili Güzel Müjdeler Alacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Ekim Cumartesi günü Malatya’ya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da son 2 yılda yapılan yaklaşık 20 milyar tutarında yatırımın toplu açılış gerçekleştirilecek.

AKP İl binasında, Milletvekillerinin katılımıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı hakkında bilgi veren İl Başkanı İhsan Koca, “ 2 yıldır şehrimizde ağırlama imkanı bulamadığımız cumhurbaşkanımız 22 Ekim Cumartesi günü saat 14’te Malatya’mıza gelecek. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Malatya’da son 2 yılda kamu, belediye ve özel yatırımlarından oluşan yaklaşık 20 milyar tutarında bir yatırımın toplu açılışı gerçekleştirilecek. Akabininde Malatya’mızda işadamlarımızla, sektör temsilcilerimizle bir araya gelmesini planlıyoruz. Biz de AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımızın yereldeki temsilcileri olarak bu program için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün hemşehrilerimizi cumartesi günü saat 14’te belediye yanında yapılacak olan toplu açılış törenine bekliyorum” dedi.

AKP Milletvekili Hakan Kahtalı, herkesi mitinge davet ederek, “ 22 Ekim’de Malatyalı hemşehrilerimiz büyük bir coşku ile Cumhurbaşkanımızı karşılayacaklar. İyi bir ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum. Malatya’mıza çok önemli yatırımlar yapıldı. Açılışını yapacağımız 20 milyar gibi çok büyük bir rakam. Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya geldiğinde hem bu açılışları yapmış olacak hem de Malatya’mızla ilgili güzel müjdeler alacağız” şeklinde konuştu.

Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da, “Cumhurbaşkanımızın her gelişi Malatya’mızda büyük bir heyecan oluşturdu. Malatyalılarımız da Cumhurbaşkanının hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bizler Malatya’mız adına yapılan yatırımlarla ilgili cumhurbaşkanımıza da taleplerimizi iletme fırsatı buluyoruz” ifadelerini kullandı.

AKP MKYK üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Bizler de Malatya olarak bize yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımız şehrimize yapılan büyük yatırımların açılışlarını yapacak. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz. Malatya’mıza hayırlı olsun diyoruz. Yapılan onlarca yatırımın açılışlarını gerçekleştireceğiz ve bütün hemşehrilerimizi 22 Ekim Cumartesi günü miting alanına, Başkomutanımızı selamlamaya ve desteklemeye davet ediyorum” dedi.

AKP MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Dünyada göstermiş olduğu liderlikle Türkiye’deki liderliği ile taraflı tarafsız herkesin bir şekilde saygı duyduğu bir lideri Malatya’da ağırlamak misafir etmek ayrı bir önem. AK Parti iktidarlarında yurdun her bir köşesine hizmet götürdük. Malatya’nın birçok sorununu AK Parti iktidarları döneminde çözdük. Çözülmeyen sorunları da Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çözüm noktasında hız kazanacağını biliyoruz. Biz Cumartesi saat 14’te Malatyalıların Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu göstermesi bakımından, dünyaya bunu haykırması bakımından önemli olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANININ ZİYARETİ İLE İLGİLİ TOPLANTI
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü Malatya'ya yapacağı ziyaretle ilgili hazırlıkların değerlendirilmesi amacıyla Vali Hulusi Şahin başkanlığında bir toplantı düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AKP Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, AKP İl ve İlçe yöneticileri, STK temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı. 

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • hesen (1 yıl önce)
    Çok şakacılar çok.nedense siyasilere güven duygumu yitirmiş haldeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Allah büyük huzurunda hesap zorrrrrr iyiki 80milyonun ahını hakkini sırtıma yuklemedim şükürler olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Doğru sôylesek 9köy kovalaniriz selattun başkan hariç birazda bülent tüfekci iyi gerisi hırt bende bir akp li olarak diyom yanlız ben akp Tayyip hastasıyım ama içerigindeki bakanlar vekiller bazı belediye başkanları. Ölselerde hakkımı helal etmiyorum onlarda Allah'a hesap nasıl verecek bilmiyorum. Malatya'da bir Kernek parkından ozduzu ya doğru olan yerler hizmet alıyor birde çilesiz adafı ışiklardan sonra fahrikayahan bostanbaşi güngör ve çevreleri hizmet alıyor iki yönün arasindaki temelli Koyunoğlu ara sokakları berbat hergün çocugumu okula götürüp geliyorum her gectikce aracimlâ kimler varsa kulaklarını çinlatiyorum şefinden müdürüne belediyesinden başka kim varsa hepsini hiç mi işiniz olmuyor ordan gecmiyorsunuz 500tane yama var çukurlu hiçmi Elazığ karayollarından ibret almadinizz rezillik ya bitanede park var oda Abdullah gül zamanı yapıldı içindekiler esnaflarda fırsatçı gibi sanki deniZ kenarinda oturuyoz .bilmiyom ama zengine hizmet orta ve gariban pislik içinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Uzmanlar Doğanşehirden Malatya ya uzanan bölgeler de yaklaşık en az 7 şiddet ve üzerinde deprem beklentisi var.Bunla ilgili hiç bir önlem göremiyoruz ancak kamu alanlara imar yapılıyor diğer alanlar da hiçbir faliyet yok Belediye İmar için neyi bekliyor herkes depremde ölsün ondan sonramı imar izni çıkmasını bekliyor.Bir tek Battalgazi belediyesi çalışıyor gerisi boş bence Büyükşehir Belediye Başkanı Güder Başkanı olursa eminim Malatyanın da İmar sorunu nu en kısa zaman da çözer.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • seydi özcan (1 yıl önce)
    yorumların hepsini okudum bir tane kayısı fiyatlarıyla ilgili bişey göremedim.siz nasıl malatyalısınız?Neden kayısınıza sahip çıkmıyorsunuz.Malatyada kayısı olmasa nasıl ayakta duracak.Malatyamızın kayısısına sahip çıkın arkadaşlar. kayısı fiyatlarını 3-5 kodoman çiftçilerden ölü fiyata alıp 3-4 katına satıyor.fiyat istikrarı yok.TMO gözünü kapatmış taban fiyatı açıklamıyor sözde 3-5 büyük esnafta fiyatları kendi belirliyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    Maşallah yüzlerde nur yağıyor(ironidir)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Salih (1 yıl önce)
    Dolar 20 olacak sanırım? Yüksek hızlı tren müjdesi mi? 2023 hedefleri tutmadı yoksa yoksa hedef 2123? Asfaltları iyi yıkayın iyi boyalayın peyzaj çalışmalarını yapın,reis geliyor,boşverin müjdeleri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nihat (1 yıl önce)
    En büyük müjde Malatya Ak parti yönetiminin değiştirilmesi.Bunlar bağımsız seçime girseler 50 tane oy alamazlar.Şu çevre yolunun asfaltı nezaman yapılacak her yer yama arabalar zıplayarak gidiyor.Yol bile yapamayan bir yönetimimiz var.Allahtan reis ara ara geliyorda biraz malatyada hizmet görüyor.Yönetim istifa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdiaslan (1 yıl önce)
    6 lı masayı bilmemde yıkarsa Malatya'da ak partiyi bu 6 lı masa yıkar demedi demeyin Aysun bay karabulut en açık örneği ve daha niceleri Danıştayda adliyede ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Malatya en büyük müjde sizin gibi kendini düşünen yandaşlarına rant sağlayan kardeşini rektör yapan vatandaşı dışlayan siyasetci görmek istemiyor Allahın izniyle 2023 te gideceksiniz
    %95
    %5
    Yanıtla
  • BattalgazininTorunu (1 yıl önce)
    Şahnahana kapalı sulama nezaman gelecek...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hiçbir zaman
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    bunlar değil ,hangi kadro ile seçime girerse girsin akp önümüzdeki seçimlerde büyük bir yenilgi alacak.malatya en fazla oy vererek halay çekecek,%55 civarı erdoğan alır.%45 de akp malatya da oy alır.malatya ile akp yi kıyaslamayın.türkiye genelinde bitmiştir.alacağı oy akp%35 erdoğanda belki%45 .kılıçdaroğlu yeni cumhur reisimiz.hiç bir gelişme bunu engelleyemez.ucuz milliyetcilik söylemleri ile erdoğan dahada aşağılara iniyor.bürokraside bunun farkında ,yakın gelecekte başkaldıran siyasetciler ve bürokratlar görürseniz şaşırmayın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mete (1 yıl önce)
    Biz Malatyalılar için enguzel müjde sizi artık akp bin sağında solunda ortasında gormemek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    20 yıl sonra müjde... Ne gerek vardı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nevzat (1 yıl önce)
    Sayın vekiler inşllah bu dönem mevcut vekilerde malatya kurtulur bu milet mevcut vekilerde bıkmış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Yorumlar ne kadar garip, sanki enflasyonu olușturan milletvekilleri
    %5
    %95
    Yanıtla
  • behlül (1 yıl önce)
    Daha fazla müjdeyi kaldır bilirmiyiz ... ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Doğan (1 yıl önce)
    şehir merkezinde qpartmanlar arasında kalmış tarım alanlarının ımara acılması cevreyolları guney kuzey gundemden cıkarılması sakız oldu ımaj kaybedılıtor hızlı tren cvre yolu hıkayesıne donmesın radıkal karar ıle 2023 yılında sonuclansın malatya saglık turuzmı kultur tarıh yerlesım mesela dunya evlerı maketlerı ıle gosterı fuar gıbı yapılabılr deprem alanları alt ve ust yapıları ıle planlanan alanlar yaratılmalı cagın gerısınde kalmayalım yerel yonetımler yonetımınde spor egıtımlerı verılmelı hava alanını uluslararası hızmete acılmalı yoksul fakır yaslı bakıma muhtac bayanlar ıcın cocuklar ıcın beledıyeler anne. baba olmalı barınma yeme egıtım saglık konuları noktasında lıyakat sahıbı kısıler degrlendırılmelı partı gorevlılerı halktan kopuk olmamalı secım zamanı canım cıcım secımden sonra akım bakım mısalı unutma unutulma
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turk (1 yıl önce)
    Ne mujdesi vereceksiniz dogalgazda elektrikte gidada indirim mi yapacaksiniz kis geldi ortalama hane basi 1500₺ odeyecez asgari ucretli kirada olan hangi birine yetissin yetti artik hayatlarimizi mahvettiniz bunalttiniz TSO secimleri size ders olmamis anlasilan size
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)
    Benim reisim Mustafa Kemal Atatürk
    %88
    %12
    Yanıtla
  • deli cavus (1 yıl önce)
    Malatyamıza verilebilecek en güzel müjde , o görüntüdekilerin görevden alınmasıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Malatya için yeni müjdeler değil, önceki müjdelerin gerçekleşmesi yeterli. Hızlı trenden ses geliyor mu mesela.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mümtaz Cavit Rıfkı bide ragıp (1 yıl önce)
    Tabiki malatya halkı kimsenin umurunda degil mesele reisin gözüne girmek gerisi önemli degilo tamam derse olay bitiyor vatandaş gözü kapalı oy kullanıyor o yüzden vatandaşın ne düşündüğünün Bi anlamı yok
    %80
    %20
    Yanıtla
  • KERNEKLİ KADİR (1 yıl önce)
    kernek rampası çıkışından gönültaş caddesinden arzu ataya kadar uzanan kanalboyu trafikten geçilmiyor çevre yolunda bile bukadar araç geçmez birtürlü yapamadınız beceriksiklik bu demek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Ev almak artık imkansız oldu Kirada oturan insanlar perişan ,mağdur vicdansız açgözlü ev sahipleri kiraları asgari ücret düzeyine kadar çıkardı ne zaman buna bir çare bulacaksınız? marketler günlük zam yapmaya devam ediyor haberiniz var mı?yakıt fiyatlarından arabalara binemez oldu insanlar ,faturalar cep yakıyor, özel enerji dağıtım şirketleri vatandaşa zulüm ediyor adamlar alacağı parayı yazmak için yaptıkları sayaç okumanın parasını bile vatandaştan alıyor, belediyeler ne zaman dandik dundik tiplere konser etkinlik adı altında para aktarmayı bırakacak,kendi yapmaları gereken hizmetleri bir kenara bırakıp zengin kesimin müteahhitliğine devam edecekler mi , ne zaman kaldırımları işgal eden kafasına göre dükkanının önüne lastik duba saksı koyanlara müdahale edecek , 2 yıldır şehrin en işlek caddesi çevreyolunu bugüne kadar neden asfaltlamadınız çukurlardan geçilmiyordu cumhurbaşkanına yine herşey güllük gülistanlık deyip duracaksınız sorunları iletmeyeceksiniz biliyoruz.
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Taner (1 yıl önce)
    Allahtan cumhurbaşkanı geliyor da yollar 1 gece de yapıldı 1 yıldır yapılamayan yollar. Artık bitti buraya kadar
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Akşam söylemesi ayıp canım künefe çekti, bir kilo alıp eve getirmek istedim kilosu 360 TL deyince neye uğradığımı şaşırdım Allah'ıma
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    20 yıldır aldığımız müjdeler yeter, daha fazlasına ne gerek var, elinize sağlık, hadi güle güle.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Borte (1 yıl önce)
    Reis olmasa Malatyalı hiç birinize oy vermez
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Bu kadro ile Reise oy çıkmayacak demedi deme Eyyy Malatya .
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Borte isimli kullanıcı yorumuna
    Benim reisim Mustafa Kemal Atatürk ve Malatyalı vekillerim ise Malatya'nın has insanıdır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Müjde derken yağ 150 tl de 70 mi düşecek çay 80 de 30 a mi düşecek ülkede 1 simit 5 tl olmuş belediye ekmk bufesinde 3 tl ekmek almak için uzun kuyruklar mi kalkacak gerçi uzun zamandır belediye ekmk büfelerinde ekmk kısıtlı geliyor bn cebime girene e bakarim buyuksehir olduk cezasini biz cekiyoruz emlak vergisi aşırı artı zahmet siz olan su diğer illeri geçiyor aylık 130 ,140 asagi gelmiyor
    %90
    %10
    Yanıtla
  • müjde (1 yıl önce)
    Malatya için en güzel müjde hepinizin gitmesi
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Melih (1 yıl önce)
    kadro ya bak siz Malatya'ya değil kendinize getirirsiniz yatırımı hiç şüphemiz yok.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Yılan hikayesine dönen çevreyolu nu bitirin yeter. Yoksa AKP Malatyada da bitiyor. MALATYA TSO seçimlerinde herhalde ders çıkarmıştırsınız. Yani bişeyler yapmazsanız son görünüyor. Sakın Reis e herşey in yolunda olduğunu, güllük gülüstanlık olduğunu söylemeyin. Yoksa hepinizin akıbeti kötü. Özellikle öznur Hanım siz.
    %90
    %10
    Yanıtla