SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın 4 İlçesindeki Malmüdürlükleri Kapatılmamalı'

'Malatya'nın 4 İlçesindeki Malmüdürlükleri Kapatılmamalı'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Maliye Bakanlığının tasarruf tedbirleri kapsamında kapanmaları gündeme gelen Doğanyol, Kuluncak, Arguvan ve Kale ilçe malmüdürlüklerinin kapatılmaması çağrısında bulundu.

TBMM Genel Kurulunda gündem dışı söz alan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya’daki 4 ilçede bulunan mal müdürlüklerinin tasarruf tedbirleri kapsamında kapanmaması ve 6 Şubat depremlerinden dolayı bu uygulamanın yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Fendoğlu şöyle konuştu:

“Maliye Bakanlığımızın tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılması düşünülen mal müdürlükleri içerisinde adı geçen Malatya Doğanyol, Kuluncak, Arguvan ve Kale ilçe malmüdürlüklerinin ilçelerimizin gelişimini engelleyeceği düşüncesi ve ilave olarak yaşanılan 6 Şubat depremini dikkate aldığımızda bu kapatılması düşünülen ilçe malmüdürlüklerimizle ilgili kararın yeniden gözden geçirilmesi hususunu Maliye Bakanlığımızdan Malatya'mız adına talep ederim.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Avşar bey (3 hafta önce)
    Sayın vekil bu saydığınız ilçelerde nüfus azaldı gelirde doğal olarak düştü bence mal müdürlüğünun derdine duseciginize sebebinin derdine düşmüş olsanız zaten kapatılmaz.tasarrufu büyük ilçelerde değil her zaman küçük yerlerden yapılır.ornegin diğer ilçelerde değil neden bu dört ilçede.devlet tasarruf ederken milleti hiç düşünüyormu bu ilçelerde yaşayan vatandaslar doğal olarak yakın büyük ilcelere gidecekler buda vatandaşa külfet. Önümüzdeki yillardada kaymakamliklar sonrada belediyeler kapatılır.surec böyle işleyecek sebebi ise bu vatandaş üretmiyor uretemeyince göçe zorlanıyor.en kısa zamanda gerekli eksikler tamamlanıp geriye dönüşü başlatmak lazım.sehirde değil kırsalda şartları iyileştirmek lazım bu benim tespitlerim...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bugün kaza tutanağı bile e devletten yapılabiliyor. Teknoloji devleti olmuşuz ne gerek var kapatalım gitsin e devletten yaparız. Memurlara filan fuzuli masraf. Hem zaten tasarruf lazım.
    %92
    %8
    Yanıtla