SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

“Malatya'nın Depremselliğini Enine Boyuna Konuşacağız”

“Malatya'nın Depremselliğini Enine Boyuna Konuşacağız”
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası işbirliğinde 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde konferans düzenlenecek.

“6 Şubat Depremleri Anma Konferansı” Malatya Ticaret Odası Konferans Salonunda 6 Şubat 2024, Salı günü saat 13.00’te yapılacak. Konferansta Prof. Dr. Naci Görür de konuşma yapacak.

Konferansta 6 Şubat depremlerinin tüm detaylarının ve Malatya’nın depremselliğinin masaya yatırılacağını kaydeden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti, acısı hala ilk günkü gibi taze. Yüzyılın felaketi olan depremde resmi açıklamalara göre 51 bini aşkın vatandaşımız yaşamını yitirdi, 110 bine yakın vatandaşımız yaralandı. 11 ilimizde toplam 310 bine yakın bina yıkıldı veya ağır hasar aldı. Malatya’mız depremden en ağır şekilde etkilenen illerin başında geliyor. 6 Şubat’tan bugüne 5 şiddetinin üzerinde birçok deprem yaşadık. TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası ile düzenleyeceğimiz konferansta Malatya’mızın depremselliğini enine boyuna konuşacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Konferansta TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alan’ın moderatörlüğünde Prof. Dr. Okan Tüysüz ile Prof. Dr. Naci Görür birer sunum gerçekleştirecek.

İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Öz Kernekli (3 ay önce)
    Hahahahahhahahahahaha ne bu fıkra mı? Hahahahahahhaahh
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Uzun yıllar Malatya'nın jeolojisini çalışan 39 uluslararası yayını bulunan jeoloji mühendisi hocamızı çağırmıyorsun da İstanbul'dan MTA aktif fay haritasına bakıp yorum yapan ve Malatya'da hiçbir yayını ve çalışması olmayan hocaları çağırıyorsun? Malatya'nın bugünlere gelmesinin nedenlerini de açıkla?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (3 ay önce)
    Sevemedim gitti seni be,esnafla alakan yok kendine oynuyor o koltuğunda meşgul edip gram kadar hakkını vermiyorsun Vesselam
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İsmail (3 ay önce)
    Senin derdin malatya değil koltuk onun için milletvekili adayı oldu belediye başkan adayı oldun AKP den derdiniz koltuk malatya değil.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (3 ay önce)
    Senin etin ne butun ne?
    %57
    %43
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (3 ay önce)
    Depremi bırakalım uzmanları konuşsun bağ-kur primi 7200 güne düşecekti söz verdi hükümet yerine getirmedi.Onla ilgili konuşma,paylaşım,tepki,basın açıklaması bekliyoruz.
    %64
    %36
    Yanıtla