SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor Güngören'le Oynayacak

A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatyaspor, takıma maddi katkı amacıyla Güngörenspor ile bir dostluk karşılaşması oynayacak.
 
Konuyla ilgili bilgiler veren Malatyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Korkmaz, "BAL liginde ikinci haftayı bay geçmemizi fırsat bilerek, Güngörenspor ile Malatyaspor'a maddi katkı sağlamak amacıyla bir dostluk karşılaşması oynayacağız. Ben Malatyaspor'a gönül veren ve Malatya'yı seven iş adamlarımızın karşılaşmaya gelerek, hem Malatyaspor özlemlerini gidereceklerine hem de takıma katkı sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.
 
Korkmaz, sağlık hizmetleri konusunda kendilerine destek veren Gözde Sağlık Gurubu'na da teşekkür ederek, "Gözde Sağlık Grubu, Malatyasporumuzun zor bir süreçten geçtiği bir dönemde, kendilerine yakışır bir şekilde jest yaparak, futbolcularımızın sağlık işlemlerini yapmıştır. Bu yardımı yaparken de, hiçbir maddi talepte bulunulmamıştır. Ben kendilerine verdikleri bu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca başta Gözde Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı olmak üzere, Vural Sarıcı, Doktor Erhan Bakırcıoğlu ve Bülent Bozyiğit ile hastane çalışanlarına şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.193 saniye