SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 600 Bin Lale Dikildi

0
Güncellendi - 2018-03-31 15:53:27
Malatya'ya 600 Bin Lale Dikildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin güz dönemi çiçeklendirme çalışmaları kapsamında diktikleri laleler yeşermeye ve çiçeklenmeye başladı.

Malatya genelinde sürdürülen fidan dikimi, çiçeklendirme ve çimlendirme çalışmalarıyla Malatya’yı yeşil bir dokuya kavuşturmak için yoğun bir gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, sonbaharda Malatya genelindeki kavşak ve orta refüjlere ekimi gerçekleştirilen 600 bin lale soğanı yeşermeye ve çiçek vermeye başladı.

İl genelinde sürdürülen mevsimlik çiçek ekimleri ile Malatya’nın daha güzel bir görünüme sahip olmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz sonbahar mevsiminde toprakla buluşturduğu lale soğanlarının yeşermesi ile birlikte Malatya’yı rengârenk bir görünüme kavuşturuyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Ali karakuş (6 yıl önce)
    AKP'li bir vatandaşım AKP yüzde muhalefet partilerinden daha fazla eleştiren biriyim gerçek ten eleştirilecek çok eksik ve yanlış işler görüyorum ama bu bahar aylarında içinizi açacak çiçek görüntüsünü mükemmel buluyorum eminim ki eleştiren perde güzel buluyorlar ama muhalefet olmak için iyi ile kötünün ayrımını unutmuşum lar çöp ile çiçeği aynı görüyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    malatyamız her geçen gün görsel karizmasını bir adım ileri taşıyor. bina yol kaldırım herşeyiyle mükemmel olması temenisiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAROJDA (6 yıl önce)
    Lalenin tanesi 1 tl. den olsa 600 bin lira eder yani eski hesapla yarım trilyondan fazla, milletin parasını çar çur etmenin hesabını iki tarafta da vereceksiniz. 20 gün sonra hepsi kuruyacak, yeşil katili belediye kestiği ağaçları ne çabuk unuttu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aydin (6 yıl önce)MALATYAROJDA isimli kullanıcı yorumuna
    Lale soğanın bı tane alırsın elli tane uretirsin bunda neyi hesabını yapiyosun amaç seninki laf olsun torba dolsun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma kaldık kalenin anavatanı şu an Türkiye'de dünyaya ihraç ediliyor Fox TV sözcü okumayı bırak dünyayı takip et birazda
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    kestiğiniz ağaçların vebalini böyle ödeyemezsiniz. 600 bin ağaç dikin ağaç. belki vebali böyle ödersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine (6 yıl önce)
    Lale dikeceginize ağaç dikseydiniz hertaraf çöl oldu yazık değil mi kınıyorum sizleri Allah bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bir hafta sonra solacak çiçekler için bu kadar paranın boşa harcanması tam olarak müsrifliktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Umarsız (6 yıl önce)
    Lale soğanının bir tanesinin maliyeti 1 TL den fazladır biz asgari 1 TL diyelim eder 600.000 TL 15 -20 gün için çer çöp edilen paraya yazık.Laleler solunca başka çiçekler dikilecek onlarda milyarlarca liraya mal olacak ...belediye bütçesi fazla veriyor olmalı etrafı çiçeklendirerek parasını saçmak gözüne gelmiyor...Evet çiçekler güzel görünmesine güzel görünüyor fakat bu parayla daha kalıcı güzelliklere uzun ömürlü yatırımlar yapılmalı.İsraf haramdır haram.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Her yıl dikiliyor acaba kimlerin cebini dolduruyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • maho (6 yıl önce)
    Bol bol çiçek dikin, insanlar ekmek bulamıyorken .çiçek dikeceğinize fakir fukaraya yardım edin. okul yapın, sağlık ocağı yapın. her yıl trilyonlar veriliyor bu çiçeklere yazık günah . kalıcı olarak ağaç dikin bundan iyi. hakkımı helal etmiyorum bu belediyeye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    O laleler e verilen para ilan fidan dikilseydi daha hayra geçerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu laleye harcanan vergim haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (6 yıl önce)
    Park ve bahçeler müdürlüğü yerel yönetimde paranın kontrol edilemediği yani paranin rahat el altı yapılan yerdir. 50000 tane diktim 30000 tane kurudu kurudu misali . Zengin yerlere dikilerek fakirin su faturasindaki parasıyla yapılıyor. Geçen gün ankaradaydim bilboardlarda melih gökçek in esamesini göremedim. Vay be dedim yaptığın caminin açılışına gidemedigin gibi adamdan bir iz bile bırakmamışlar caddelerde.halka ayrım yapmadan dürüst adaletli hizmet gerekli. Hakkın yanında olmak gerekli. Bol şans büyük şehir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (6 yıl önce)
    LALE SOĞANI DEVRİ
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    hafif raylı sistem, hızlı tren, kuzey çevre yolu, sivil havalimanı, yeni alt merkezler, devasa yeşil alanlı parklar, 2. üniversite, köprülü kavşaklar, çok katlı oto parklar... belediye hepsini yaptı bu da cilası. daha ne istiyorsunuz? nankör olmayın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (6 yıl önce)
    Malatyanin laleye çok ihtiyacı vardı gerçekten çok sağolun yav hiç bir şey demiyorum bos işlerle ne kadar ugrasiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    600,bin,tane,cam,gul,dikilse,dogunun,en,yesil Kenti olurdu uz mani olmayan Lara belediyeyI Teslim ederseniz her seye razi olacaksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasanbey (6 yıl önce)
    Peki Malatya'da ne kadar ağaç kesildi ? Onuda yazın.Tamamen misrüflük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Oooo tamam ekonomi düzelir işsizlik biter o zaman??
    0
    0
    Yanıtla
  • can (6 yıl önce)
    bu kadar masraf 15 gün için mi yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Allah sizi bildigi gibi yapsin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Millet tramvay teleferik ve vizyon bir proje bekliyor Bizim saffet lale dikiyor yazik ya haram zikkim olsun aldiklari harcadiklari para
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER (6 yıl önce)
    LALELER,LALELER
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)
    Şehre mükemmel bir görsellik katmış, çok beğendim
    0
    0
    Yanıtla
  • Özay (6 yıl önce)
    Esnafın reklam parası çöp parası ruhsat parası Lale’ye çitile ota gidiyor şehri süsleyip göz boyayacağınıza ekonomisi için uğraşın üç beş adam para yiyecek diye esnaf aç kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle kimin umurunda ağaç dikilseydi fidan dikilseydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (6 yıl önce)
    Ne lalesi bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (6 yıl önce)
    Millet aç
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Büyük hizmet. O kadar laleye verilecek parayla belki bir garibana ev alınırdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Büyükşehir sadece yaptığı en iyi iş çiçek ekmek kimden alınıyorsa köşelik olmuştur zaten başlasa bi hizmet Yok
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (6 yıl önce)
    Lâle Devri, Osmanlı Devleti'nde, 1718 yılında Avusturya ile imzalanan Pasarofça Antlaşması ile başlayıp, 1730 yılındaki Patrona Halil İsyanı ile sona eren dönemdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiyede ise diger sehirlerde metro, tramvay, köprülü kavsaklar yapılrken malatya sehrinde bu islere harcanan parayla ölümüne lale dikilen dönemdir.
    0
    0
    Yanıtla