SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'ya Yakışır Bir Adliye Yapacağız"

0
Güncellendi - 2021-12-12 02:51:46
A- A+ PAYLAŞ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Malatya'ya yakışır, büyük bir adliye yapacağız ihtiyaca göre” dedi. 

Adalet Bakanı Gül Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2022 yılı bütçesine ilişkin yaptığı konuşma sonrasında Malatya Adliye binası projesi de gündeme getirildi.  

TBMM Genel Kurulunda Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu söz alarak, “Talebimiz Adalet Bakanımızdan. Özelleştirme İdaresi tarafından adliye binası yapılması için yer tahsisi yapılan ve proje aşaması tamamlanan Malatya adliye binasının yapımına başlanması için 2022 yılı bütçesine dâhil edilmesi yönünde bir çalışmanız var mıdır?” sorusunu yöneltti.

Adalet Bakanı Gül, Milletvekili Fendoğlu’nun sorusuna şu yanıtı verdi:

“Vekil arkadaşlarımızla da yakın çalıştık, projemiz bitmek üzere ve bunun yatırıma alınması için çalışmamızı yapıyoruz. Malatya'ya yakışır, büyük bir adliye yapacağız ihtiyaca göre.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • ksad44 (2 yıl önce)
    Haberi okumadan yorum yapıyorum. Ne tüketen bir nesil olduk, dünyada çin halk cumhuriyetinden sonra en fazla beton tüketen 2. ülkeyiz. Son zamanlarda yapılan hapishanlerin ve adalet saraylarının haddi hesabı yok. Bizim iktidar partisinden tek talebimiz, yıkılan fabrikaları onarsın, tüketen değil üreten bir nesil oluşsun. Yargı bağımsız olsun kimsenin hiçbir kurumun hiçbir şahsın etkisi altında kalmasın. Adalet için binadan çok eğitime ihtiyacımız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Ceza evinide yan tarafına yaptırın cinayet hariç içerde kimse yatmıyor zaten kısa süreli gir ciklarla araçlar tutuklu getir götüre harcanan yakıtla bir yılda amorti edersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (2 yıl önce)
    Ne kadar heveslendim yaww.. hemen hakim karşısına çıkasım geldi...
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Adaletin kendisi olmadıktan sonra binası olsa ne olur!..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Adalet olmayan saraylardan bir şey olmaz. Saraydan önce adalet olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yeni binalarnan adelet hukuk dagilmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (2 yıl önce)
    Abdulhamit Gül beyin dikkatine Bir davanın çözümü on beş yıl sürüyor hala sonuç yok davaları sonuçlandıracak hakim ve savcıya ihtiyaç var cimer'e şikayet ediyoruz herhalde odacılar bize cevap yazıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (2 yıl önce)
    Millet bu dar bogazda siz betonun gaytınamı düştünüz . Gider ayak
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Çok büyük hizmet.e artık bi 10 bin istihdam sağlanır.işsizlerin umudu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Unutmayın icine adalette koyun....
    0
    0
    Yanıtla