SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Çalışacağız"

A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili MehmetFendoğlu, mazbatasını İl Seçim Kurulu Üyesi ve Malatya Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Müzeyyen Yıldırımoğlu'ndan aldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Fendoğlu, üst üste ikinci kez yeniden milletvekili adayı olarak gösterilmesi için teveccüh gösteren partisinin il teşkilatına ve diğer ilgililere teşekkür etti.

Ankara'da Malatya'nın sorunlarının sesi olacağını belirten Fendoğlu, deprem döneminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı doğrultusunda gıda ve barınma sorunları ile güvenliğin sağlanması yönündeki çalışmalara destek verdiklerini ve bu noktadaki problemlerin kalmadığını söyledi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Seçim Kurulu Başkan ve Üyeleri, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP ilçe başkanları, MHP Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ”İnşallah memleketimize güzel hizmetler nasip etmeyi nasip etsin. Biz buradan, Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu Ankara’da çalışmalar yaparak, Malatya’mızı yeniden kendi küllerinde ayağa kaldıracağız. Seçimlerin ülkemize ve memleketimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi.

MHP Mehmet Fendoğlu, "Bugün MHP için tarihi bir gün. Üst üste ikinci kez milliyetçi ülkücü hareketin oylarıyla, Malatyalıların oylarıyla yeniden seçilmeme teveccüh ve tercih gösteren il başkanıma, il ocak ve ilçe başkanıma, Belediye Başkanıma ve Encümenime, Kamu-Sen ve STK’lara, sendika başkanlarıma ve milletvekili adaylarımıza, ve gönülleriyle bize  destek veren tüm hemşehrilerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Fendoğlu şunları söyledi:

 “Anayasanın ilk dört maddesi bizim için çok önemlidir. Biz bu maddeler için varız. 4 maddenin var olması için mücadelemiz varız, hedefimizde bu, programımız da bu, siyasetimizde bu, davamızda bu. Bugün beni MHP'li bir kardeşiniz olarak bu makama layık gördünüz. Asıl makam sizindir. Asıl makam ülkücü milliyetçilerin ve Malatyalılarındır. Ben sizlerin vekilliğinizi yapacağım, gösterdiğiniz istikamette gideceğim, ben sizlerin bana vermiş olduğunuz emir ve telakkilerin, Malatya’nın sorunlarının geçmiş dönemde olduğu gibi Ankara’da sesi olmaya devam edeceğiz.”

Fendoğlu, “Burada birlik ve beraberliğimizin neler getirdiğini herkes görmüştür. Allah can sağlığı ve sıhhat versin belki oluruz veya olmayız. Bundan sonra ülkücü milliyetçi hareketin Malatya'da bir vekilliği sabittir. Bundan sonra 2 olur, 3 olur çalışacağız" ifadelerini kaydetti.

Fendoğlu, asıl gündemlerinin her zaman deprem olacağını belirterek, “Bizim asıl gündemimiz depremdir. Deprem gündeminden hiç uzaklaşmadık. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli,  demişti ki deprem bölgesinde üç şeyi yapmamız gerekiyor. Bir, gıda ve gıdaya ulaşma sorununu çözeceğiz. iki barınma sorununu halletmek, üç vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamaktır. Devletimiz sahada olup üç maddeyi de gerçekleştirmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MHP Milletvekili daha sonra Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, burada da "Büyükşehir Belediye Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’da birçok eksikliğin giderilmesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin var oluşu bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Deprem sürecinde de bunu gördük. Yaptıkları hizmetlerle başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Malatya’nın sorunlarını el birliğiyle çözmeye gayret edeceğiz. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak ve bize iletilen Malatya’nın sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerek mecliste gerek bakanlık düzeyinde çalışacağız. Bizleri destekleyen Malatyalı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.

malatyahaber.com-  Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Deli (11 ay önce)
    Şehir Afrik'ya ,Afganistan'a Hindistan'a dönmüş dört aydır su yok..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Siz olduğunuz sürece Malatya da birşeyler değişmez.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • meraşlı Ökkeş (11 ay önce)
    Malatyanın ayağa kalkması size kaldıysa vah ki ne vah Rahmetli Özal gidecek ki siz malatya ya hizmet edeceğiz diyeceksiniz avareler
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Turgut (11 ay önce)
    Öncelikle Belediye başkanının gitmesi lazım Malatya'nın ayağa kalkması için her yerde acayip acayip açıklamaları var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (11 ay önce)
    Tüm dertler bitti, kayırma, peşkeş, parsel parsel... İşsizlik, barınma, insanca yaşama vs. Bunlar tamam gündemde Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmesi mi var? Gündemi değiştirmek için 40 değil milyon takla atıyorsunuz. Bu lafı millete algı oluşturlak için değil, ortağınız hüdapara söyleyin. Ayıptır. Ayrıca ilk 4 maddenin 4. ise şöyle: MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (11 ay önce)
    Hala çeşmeden akan su içilmiyor hacı 4 aya yaklaştı bırakın ayağa kalkmayı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • saçlarımız keçe gibi oldu bırak içilmesini
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)
    Sayın vekilimize başarılar İl saglikta personel başkanı vekilimizin ses kaydını almış bu nasıl iştir gerci gerekeni yapmışlar harun u duzelmisler kapıya kadar agirlamis bu işin sonu nolacak yazık memlekete
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Fuat (11 ay önce)
    Geçmiş 22 yıla bakarak bu yorumu yapıyorum.Malatya için elzem olan bir sivil havaalanı ve Hızlı tren projesini tüm imkanlara sahip olunmasına ve söz verilmesine rağmen gerçekleştiremiyenlerin,bu saatden sonra bu şartlarda nasıl bir hizmet yapacaklarını merak ediyorum.Hizmet bunlara denir.Hızlı tren projesinde hesapta olmuyan erzincan bile dahil edildi!.Hemşehrilerimize bir sivil havaalanını çok gördünüz.?Malatyanın ihtiyacı olan bir sivil havaalanı yerine uçak inmiyen Uşak,çanakkale.gökçeada,Kocaeli,Balıkesire bile havaalanı yapıldı!Buralarda uçak seferleri yok!!Yazacak çok şey var velhasıl Kernek meydanını her sene yıkıp yapmak bir hizmet değildir.Büyük afetden sonra malatya ya yapılacak tek hizmet kaldı evi yıkılmış dışarıda yaşayan insanların evine,dükkanına kavuşması olacak.Bu da zaten devletimizin vatandaşlarına tanıdığı bir hak.Başka hizmeti şahsen ümit etmiyor,görmüyorum.İnşallah bizleri yanıltır,utandırırsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    Daha eglenmekten bikmadiniz mi ya bizimle, artik gerçekten sayenizde çok perișanız bi de sizin sözlerinize dayanacak güç kalmadi, hadi size oy verenlere mecburen saygiliyiz ama bari sözlerinizle ezmeyin bu kadar bizi.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hakkı (11 ay önce)
    Bir laf vardı Urfa'da, Ceketimi assam kazanırım, demişlerdi. Urfa cevabını vermişti yıllar önce. Bizim Malatya’da, atletini assan kazanırsın, diyorum. Kazanıyorlar da. Hayret vallahi de billahi de.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Murat (11 ay önce)
    Valla kusura bakmayın ama aday listeniz bu denli negatif olmasına rağmen zar zor seçildiniz. Geçmiş dönemde Malatya ile ilgili sorunlarda siz akp vekillerine göre daha iyi olabilirsiniz ama maalesef genel olarak başarılı değildiniz ve vasatı geçemediniz. Oyu artık partiye değil çalışan ve Malatyalının hakkını savunan, Malatyalı insanlara faydası olana vermeyi çok geçte olsa öğrenecek bu Malatya.. Akp vekilleri bu dönem neler yapacak veya 4 vekilin ne gibi faydası olacak şehrimize göreceğiz. Tek çalışan, koşan, çabalayan adam sevin veya sevmeyin Veli Ağbaba.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Esnafın sesı (11 ay önce)
    Yav gelip gidip malatyayı ayağa kaldıracaz demıyormu şu malatya siyasetçileri yahu dört tane konteynıra daha elektrik su lavabo yapıcam kadar kadar bir kabılıyetınız yok hala şu gün olmuş konteyner iş yerleri boş sebebmı sizin beceriksizliğiniz elektrik yok internet yok su yok esnafta madur yahu gidin adıyamanada bıraz ayağa kaldırma nedır göründe utanın utanın vallahıde bıllahıde tilllahıde gitseniz görseniz hiçbiriniz utancınızdan Malatya’ya gelemezsınız gerçi malatya değil derdınız koltuktu aldınız oturdunuz yarın cumhurbaşkanlığı secımı var hanı nerde meydanlardaydınız şimdi yoksunuz nasıl olsa reis alır yeter biZim gezdımız sosyal medyada yoksunuz halkın içinde yoksunuz bence gidin Ankara’ya koltuğa oturun kalkmayın nede olsa reis var sizin adınıza çırpınan uğraşan malatyalı olduğumdan utanıyorum benı temsil edenler yüzünden halk derbeder olurken lütfen keyf eder olmayın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet gerçek (11 ay önce)
    Sayın editör, yıkım ihaleleri hurda karşılığında yapılmış yani vatandaşın binası müteahhit firmalara satılmıştır. Vatandaşın terasını kapattığı demiri almasına izin verilmemektedir. Kombiyi sökemezsin denilmektedir. Vatandaşın eşyası dışındaki her şeye demirbaş deyip el koyulmaya çalışılmaktadır. Valilik ihale şartnamesini yayınlamamıştır. Malatya’nın Malatyalının sesi olarak lütfen bu mağduriyeti dile getirecek bir haber yapınız. Malatya’yı ayağa kaldıracağız deyip bir şey yapmayanlar yerine vatandaşın sesi siz olunuz. Vali bey yıkım ihaleleri yapıldı dedi. Binalara ağır hasarlı yapıştırmadı yapılıyor. Muhtarlara liste gitti. Ancak yıkım tarihleri belli değil. Lütfen bu konuları dile getirecek kamuoyu oluşturacak planlamaların ve şartnamelerin şeffaf bir şekilde malatya halkı ile paylaşılması için haber yapınız. Yıkım süreçlerine göre evimizi taşıyalım. Hangi mahalle ne zaman düzelecek diye bilgi sahibi olalım. İl dışına gönderdiğimiz yaşlılarımızı toz gürültü bitince geri getirelim. Teşekkürler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kombi yıkım zamanı mı aklına geldi, eleştiri olsun da ne olursa olsun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Cobra (11 ay önce)
    Allahtan korkun ya 8 binden başlıyor 15 bine kadar kiralar Başkan doğru söylüyor azmışlar diye malatya beş kuruş etmez inşallah o fırsatçılar gün yüzü görmez Allah belanızı verir merak etmeyin fırsatçılar
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Kiraların yüksek olduğu konusunda çok haklısın ama başkanın görevi ya da en büyük mülki amirin görevi insanları azgınlıkla suçlamak değil çözüm bulmak kanunsuzluğa engel olmak Ankara’ya bilgi vermek çözüm talep etmek. İnsanları kendi hallerine bırakıyorlar. Yazık günah bize. Biz bunları hak etmedik.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ''Kema tekunu yuvella aleykum'' Hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz./Yaptıklarından dolayı zalimleri,zalimlere hükmeder kılarız.Enam 129.
    %100
    %0
    Yanıtla