SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Marius Sumudica, YMS İle İlk Antrenmana Çıktı

0
Güncellendi - 2021-10-09 21:15:22
Marius Sumudica, YMS İle İlk Antrenmana Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

İrfan Buz'la yolların ayrılmasından sonra Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Marius Sumudica, yeni takımıyla ilk antrenmana çıktı.

16 Ekim'de Adana Depirspor'la deplasmanda oynayacağı Süper Lig maçı öncesinde, Pazar günü Gaziantep FK ile Malatya'da hazırlık maçı yapacak olan Yeni Malatyaspor'un Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde yeralan antrenman sahasında yapılan çalışmayı yeni teknik direktör Sumudica yönetti.

Bu arada, Gaziantep FK ile 10 Ekim Pazar günü Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve 16.00'da başlayacak özel maç için için sadece tribünün batı alt bölümünün açılacağı ve girişin ücretsiz olduğu bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “HES uygulaması ile Covid-19 aşıları kontrol edilen ve HES’in onay verdiği seyirciler stadyumumuza girebilecektir. Sağa doğru ok Aşı olmamış ve Covid-19 geçirmemiş seyircilerimizin müsabakaya girişleri için PCR test zorunluluğu bulunmaktadır.” hatırlatması yapıldı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Sporsever (2 yıl önce)
    Taze kan her zaman iyidir. İnşallah Malatya'da başarılı olur. Gaziantep'in hocaya yaptığı etik dışı hakaretler Malatya'da olmaz İnşallah???????
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    Ilk galibiyeti aldık hocaların hocası Hoş geldin
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Klima (2 yıl önce)
    Hepimizin istediği başarılar gelsin. Antep ile iyi yerdeydi sonrası Rize ile başarı sağlayamadı yeni hoca Marius Sumudica Umarım burada olur tabii yönetimde oyuncuların ödemesini aksatmazsa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin ymk (2 yıl önce)
    Çok başarılı olacak gibi geliyor bana Antepde çok iyi bir hocaydi inşallah Burdada aynı başarıyı gösterir hadi hayırlısı göster kendini hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (2 yıl önce)
    Eşofmanı bi beden daha büyük olabilirdi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Eşofman iyi sanki sumudica göbekli gibi? herşeyi halletide. O kaldı bi başarı yakalsin da adam önem li değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam sizin içinde bir fırsat doğdu Gaziantep sonrası Rize'de hiç iyi değildiniz kendinizi tekrar gösterme fırsatı doğdu,konuşmalarınizda daha dikkatli olup,öfke kontrolü yapmanız,sinirlerinize hakim olmanız gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    bir umudumuz SUMUDİCA kaldı.O da başaramazsa Yeşilyurt Belediyesinin çıkmasını beklicez.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)çakırrr isimli kullanıcı yorumuna
    Denize düşen yılana sarılır misali
    0
    0
    Yanıtla