SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisinde Malatya Kadınlar Ekibi Bölge Şampiyonu

Masa Tenisinde Malatya Kadınlar Ekibi Bölge Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, 02-03 Ekim 2024 tarihlerinde Erzincan’da gerçekleşti. 48 sporcunun katıldığı turnuvada erkeklerde Muş, kadınlarda ise Malatya birinciliği elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Doğu Anadolu Bölge Turnuvası, 02-03 Ekim 2024 tarihlerinde Erzincan’da başarıyla gerçekleştirildi. Turnuvaya 7 erkek ve 5 kadın takım olmak üzere toplamda 48 sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Gelin Sporda Buluşalım” projesi kapsamında, kamuda görev yapan personelin sporla iç içe olması, iş birliği ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, bu tür organizasyonlarla çalışanlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve beden ile ruh sağlığını korumak amaçlanıyor.

Turnuvada başarılı olan takımlar, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirerek, iş birliği içerisinde daha sağlıklı bir yaşam sürdürmenin önemini vurguladılar.

Turnuva boyunca kıyasıya mücadele eden sporcuların elde ettiği dereceler şu şekilde:

Erkekler Kategorisi:
1.Muş, 2.Bitlis, 3.Erzincan, 4.Elazığ

Kadınlar Kategorisi:
1.Malatya, 2.Iğdır, 3.Ağrı, 4.Bitlis

Erzincan, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız