SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ İşçisi Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2018-08-08 04:40:43
MASKİ İşçisi Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi MASKİ tarafından Pütürge’de sürdürülen içme suyu çalışması esnasında iş makinesi ile boru arasında sıkışarak ağır yaralanan işçi, tedavi edilmekte olduğu TÖTM'de tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olay, Pütürge ilçesinin Tepehan- Arguca Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre;  MASKİ ekiplerince bölgede içme suyu şebeke çalışması yürütmekte iken MASKİ personeli İsmail Gökçe (30)  iş makinesi ile boru arasında sıkıştı.

Ağır yaralanan işçinin Malatya’ya hastaneye yetiştirilmesi için 112 acil servis tarafından ambulans helikopter gönderildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirilen İsmail Gökçe tüm müdahalelere rağmen gece hayatını kaybetti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

NOT: (Olayda ağır yaralanan işçinin vefatı nedeniyle haber saat 23.00 sıralarında güncellenmiştir)

Ölen işçi İsmail Gökçe

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • malatyam (5 yıl önce)
    allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (5 yıl önce)
    Maski veya belediyeden bir açıklama veya taziye mesajı gören varmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (5 yıl önce)
    İş kazalarında dünyada maalesef ilkler deyiz. Bu kardeşimize İş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli eğitim verilseydi muhtemelen böyle bir sonuç yaşanmazdı.Ülkemizde her alanda mutlaka çalışan herkese iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmelidir.Sadece kağıt üzerinde eğitim verilmiştir (!) problemi çözmüyor.Ne yazık ki yine genç yaşata bir kardeşimizi kaybettik.Lütfen sayın yetkililer, em pati kurun verildi değil, verilmesi gerekli iş sağlığı ve güvenliği eğitimini verdirelim, alınması gerekli önlemleri eksiksiz olarak uygulayalım.Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabrı cemil ihsan eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan kaya (5 yıl önce)
    Olan hep garibana oluyor bu ülkenin gariban'ları sessiz sessiz terkediyor ALLAH cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul Gökçe (5 yıl önce)
    Duble yollarla övünen vekiller.az daha havayoluna bakın izmirden malatyaya uçak bulamıyorum ismailimize son görevimizi yapamadım.mekanin cennet olsun güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Hasan (5 yıl önce)
    AKP iktidarı ile sendikasızlık ile ne alakası var olayı çarpıtmayın canı verende allah alanda sendikalı iken vefat etse ne yazacaktın ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan gökçe (5 yıl önce)
    son 3 ayda ölen işçi sayısı 422. Taşeronluk sistemi, fazla mesai, sendikasızlık.. işsiz kalma korkusu insanları ölüme sürüklüyor. Taşeronluk sistemi kalkmadıkça ve sendikaya üye olunmadıkça bu ölümler daha da artar. Ama ne yazık ki AKP iktidarı bu iki YASAL HAKKI ENGELLİYOR. Tüm sevenlerinin başı sağolsun, Acılarını paylaşıyor, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Taş (5 yıl önce)
    MASKİ Daire başkanları ve Büyükşehir Daire Başkanları kiralık makam otoları ile gezsinler. Ama iş güvenliği için önlem alınmasın. Ne güzel iş. Bir taziye verecekler,bir de ailesine tazminat. Peki gerisi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin kardeşimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    İsmail’i oraya gönderen zihniyet nasıl hesap verecek Allah’a çok merak ediyorum.Olan bu memlekette hep garibana oluyor.İsmail’in ölümünde kimin suçu varsa önce adalete sonra Alllah’a hesap vermeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    hakan adamın işi o tabiki oraya gidecek neyin kafasını yaşıyorsun o gitmeyecek te sen mi gidecen... allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (5 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen gideydin madem öyle sen niye gitmedinde ismaili gonderdin saçma sapan yorum yapma adamın isi o ve gitmiş devlet bizi evinizde oturup maaş alalım diye almadı devlet memuru ve işçisi isek ki bende kamu personeliyim devletin isini vatandaşın işini yapacaz onun için maaş aliyoz
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (5 yıl önce)
    İşci emekci devrimci ve dahi bu topraklar için çalışan güzel insan çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyor ve birgün proleteryanın zincirlerini kıracağını biliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    Rabbim acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • adam rahmetli olmuş dalga mı geçiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Akın (5 yıl önce)
    Rabbim sıfat versin inşallah kardesimize Însallah
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (5 yıl önce)
    amin amin amin rabbim safi ismiyle sifa eylesin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (5 yıl önce)
    Dayan ismailim bırakma bizleri duamız senle
    0
    0
    Yanıtla