SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Laboratuvarına Yetki Belgesi

0
Güncellendi - 2019-02-19 04:03:10
MASKİ Laboratuvarına Yetki Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ, Çevre Laboratuvarı’nda uygulamak üzere Toprak Fiziksel Analiz Bitki ve Sulama Suyu Analizi yetki belgesini aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en büyüğü olan Çevre Laboratuvarı’nda içmesuyu analizlerinin yanı sıra tarımsal amaçlı sulama analizlerine de önem veriyor.

Çevre Laboratuvarı’nın gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Laboratuvarımızın akredite olması için gerekli çalışmalarımızı tamamlama aşamasındayız. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda; Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü’nden, tarımsal amaçlı toprak, bitki ve sulama suyu yetki belgesini aldık. Aldığımız yetki belgesiyle; toprakta tarla kapasitesi, solma noktası, hidrolik geçirgenlik, su tutma kapasitesi ve hacim ağırlığı gibi analizlerle çiftçilerimize hizmet vermeye başladık. Bu analizlerle çiftlilerimize kolaylık sağlayacağız. Bakanlık tarafından çiftçilerimize sulama projeleri kapsamında verilen hibede, sulama suyu ve fiziksel analiz yapmaları zorunludur. MASKİ Çevre Laboratuvarımızın aldığı yetki belgesiyle bu analizleri yaparak, çiftçilerimize kolaylık sağladığımız için gururluyuz.”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • orhan ince (5 yıl önce)
    allahtan laboratuar varda 3 ayda bir sudan enfeksiyon vakaları oluyor labarutuar olmasa ne olurdu arık
    0
    0
    Yanıtla