SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'den Yeni Ödeme Noktası

0
Güncellendi - 2018-11-11 20:33:04
MASKİ'den Yeni Ödeme Noktası
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşlara daha etkin ve verimli hizmet sunmak için, beşinci ödeme noktasını İnönü Kapalı Çarşısı zemin katında açtı.

Daha önce Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binası, Vilayet Parkı yanı ve Paşaköşkü Su Teknik Şefliğinde fatura ödeme noktası bulunan MASKİ, İnönü Kapalı Çarşısı zemin katındaki yeni ödeme noktasıyla da 12.11. 2018 Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Battalgazi, Yeşilyurt İlçesi ve diğer 11 ilçenin altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarına devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara fatura ödeme noktasında kolaylıklar sağlıyor.

Akpınar Şubesi’ndeki (SOS Binası) ödeme noktasını İnönü Kapalı Çarşısı zemin katına taşıyan MASKİ, yeni yerinde daha modern ve ferah bir ortamda hizmet verecek. Vatandaşlar, tüm postanelerden fark ücreti ödemeden ve Malatya’da bulunan tüm bankalardan sıra beklemeden otomatik ödeme talimatı vererek faturalarını ödeyebiliyor. Ayrıca FaturaMatik ve Nkolay ödeme noktalarından da ödeme yapılabiliyor. Böylece şehrin farklı noktalarında ikamet eden vatandaşlarımızın bulundukları bölgelerden kolaylıkla işlem yapabilmeleri sağlanıyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız