SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASUS'tan Malzeme Yardımı

0
Güncellendi - 2018-12-15 03:38:48
MASUS'tan Malzeme Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Su Sporları Kulübü (MASUS) anlamlı bir projeye imza attı. Kulüp, '44 köy 44 spor malzemesi' projesi kapsamında, 44 okula spor malzemesi yardımında bulunuyor.

Malatya Su Sporları Kulübü, sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de önemli bir rol oynuyor. Kulüp, bu yıl 44 okula 44 spor malzemesi yardımında bulunarak, öğrencilerin daha iyi malzemelerle spor yapmalarına imkan sağlıyor.

MASUS'un Başkanı Ali Çetinkaya, "'44 köy 44 spor malzemesi' adı altında bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. İlk okulumuzun malzemesini teslim ettik, ikinci okulumuzun malzemesi tamamlandı, üçüncü okulumuzun malzemesi içinde kumbarayı açtık. 44 okul bu projede yer alıyor. Herkes bu projeye destek oluyor. Destek sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız