SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Deplasmanda Galip

0
Güncellendi - 2018-12-17 18:22:40
MBB Deplasmanda Galip
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Payas Belediye 2011’i 3-0 mağlup ederek, 3.galibiyetini aldı.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nun 12.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, Payas Belediye 2011’e konuk oldu.

Birinci sete iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, hücumda iyi işler yaparken, savunmada da rakibinin fazla sayı üretmesine izin vermedi. Turuncu yeşilliler, baştan sona üstün götürdğü birinci seti 25-14 üstün tamamlayarak, müsabakada 1-0 öne geçti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor ikinci sette de hız kesmedi. Malatya ekibi, hücumdaki etkinliğini ikinci sette de sürdürdü ve seti 25-15 üstün tamamlayarak, müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

Turuncu yeşilliler, mücadelenin üçüncü setinde de oyunun üstünlüğünü elinden bırakmadı. Müsabakada baştan sona hücumda ve savunmada iyi işler yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor, seti 25-14 üstün tamamladı ve müsabakadan 3-0 üstün ayrıldı.

Payas Belediyespor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen Malatya Büyükşehir Belediyespor, gruptaki galibiyet sayısını 3’e yükseltti ve önemli bir galibiyete imza attı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor ligin 13.haftasında 22 Aralık Cumartesi günü 14.00’da Malatya Merkez Spor Salonu’nda Fındıklıspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız