SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB'nin Konuğu Şiran Akademi

0
Güncellendi - 2021-02-25 01:59:26
MBB'nin Konuğu Şiran Akademi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 17.haftada evinde 28 Şubat Pazar günü Gümüşhane ekibi Ünsal Group Şiran Akademi’yi konuk edecek.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta 16.haftada Bitlis ekibi TÜRŞAD ile deplasmanda karşı karşıya gelmiş, Adilcevaz Spor Salonu’nda çıkan olaylar nedeniyle müsabaka hakem tarafından tatil edilmişti.

Tatil edilen TÜRŞAD-Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakasıyla ilgili nihai kararı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) verecek.

TÜRŞAD 2-0 öndeyken tatil edilen müsabakayla ilgili nihai kararı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) verecek. Müsabakayla ilgili TÜRŞAD’ın hükmen yenik sayılması ya da müsabakanın tarafsız bir sahada oynanması kararının verilebileceği öğrenildi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, 17.haftada Ünsal Group Şiran Akademi’yi konuk edecek. 28 Şubat Pazar günü Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’da başlayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 17.haftada oynanacak olan müsabakaların programı şöyle:

13.00 Niksar Belediye-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor (Tokat Niksar Spor Salonu) 

13.00 Akkuş Belediye-TÜRŞAD (Ordu Akkuş Spor Salonu) 

14.00 Asur Gençlik-Hatay Büyükşehir Belediyespor (Diyarbakır Şehitlik Köşkler Spor Salonu) 

14.00 Malatya Büyükşehir Belediyespor-Ünsal Group Şiran Akademi (Malatya Merkez Spor Salonu) 

14.00 Yeni Kızıltepespor-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor (Mardin Kızıltepe Atatürk Spor Salonu) 

16.00 Dinamik Gençlik-Cizre Belediye (Mardin Kızıltepe Atatürk Spor Salonu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız