SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Adanagücü'ne Konuk

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 6.haftada Adanagücü’ne konuk olacak. 

Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta bir haftalık aranın ardından altıncı hafta karşılaşmaları 22 Aralık Pazar günü oynanacak. 

Grup’ta geride kalan 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 berberlik, 1’de mağlubiyet alarak 10 puan toplayan ve gol averajıyla üçüncü sırada yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin altıncı haftasında deplasmanda Adanagücü’ne konuk olacak. Adana Seyhan Gençlik Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. 

Bu sezon yer aldığı grupta Play-off oynamak isteyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 5 haftalık bölümde 10 puan toplayabildi. 

Ligin birinci haftasında deplasmanda Hatay Dumlupınaspor’u 15-0 yenerek, sezona muhteşem bir başlangıç yapan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci hafta sahasında 1939 Güney Yıldızıspor ile 1-1 berabere kalmıştı ancak rakibinin talimatlara aykırı oyuncu oynatması nedeniyle 3-0 hükmen galip sayıldı. Üçüncü hafta deplasmanda Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor takımına 2-1’lik skorla mağlup olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, dördüncü haftada sahasında Gaziantep Karataşspor ile1-1 berabere kaldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta beşinci hafta maçında ise sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Şanlıurfa Gençlik Spor’u 3-1 mağlup ederek, bir haftalık araya galibiyetle girmiş oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız