SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Grup Lideriyle Yenişemedi

0
Güncellendi - 2020-01-11 22:46:09
MBSK Grup Lideriyle Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grubun lideri Tavla Gençlik Spor ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 9.haftada sahasında grubun lideri Tavla Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi. 

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Malatya Bölgesi’nden Mehmet Ildız, Ahmet Kılıç, Beşir Furkan Erdoğan hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Fatma Durak, Melike Murat, İkranur Sarıgül, Dilara Sultan Akduman, Mizgin Onuk, Songür Özdemir, Burcu Çakır, Ayşe Aydemir, Kübra Yenigün, Fadime Özbey, Berfin Fırat on biriyle çıktı. 

Hatay temsilcisi Tavla Gençlik Spor ise Göknur Güleryüz, Vatfa Burcu Büyükaşık, Songül Ece Altınöz, Yağmur Çetin, Seda Kart, Sadiye Nur Kaçar, Gizem Salhaoğulları, Tuğçe Kılıç, Münire Sarı, Zehra Berivan Öztürk, Emine Gümüş on biriyle mücadele etti.

Tavla Gençlik Spor, karşılaşmanın 34.dakikasında Emine Gümüş’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Hatay ekibi soyunma odasına üstün gitti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 61.dakikada Berfin Fırat’ın kaydettiği golle durumu 1-1’e getirdi. 

Mücadelenin kalan dakikalarında iki takımda üstünlük sayısını bulmak için gol yollarında etkili oldu ancak karşılaşmada gol sesi çıkmayınca müsabaka 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün forvet oyuncusu Berfin Fırat, karşılaşmanın son bölümlerinde rakibiyle girdiği ikili pozisyonda sakatlandı. Fırat, ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız