SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Kayseri Grubunda

0
Güncellendi - 2019-01-15 01:45:31
MBSK Kayseri Grubunda
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig ekibi Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Kayseri grubunda mücadele edecek.

2018-2019 Genç Kızlar turnuvalarına yapılan başvurular neticesinde katılımcı kulüpler belirlenmiş ve tff.org adresi üzerinden ilan edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından yapılan kura çekimi ile gruplar ve müsabaka programları da belli oldu.

2018-2019 Kadın Futbol Ligleri Müsabakaları Statüsü kapsamında, genç kız turnuvaları birinci kademe müsabakaları bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Bölgesel oynanacak grup müsabakalarının tamamlanması ve puan cetvellerinin tescil edilmesini takiben, 5 takım bulunan gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, 3 veya 4 takım bulunan gruplarda ise grubu birinci sırada tamamlayan takımlar genç kız turnuvalarında bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacak.

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına başvuruda bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, kura çekimi sonrası Kayseri grubun düştü.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta Anadolu Yıldızları Spor Kulübü, Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Kılıçaslan Yıldız Spor takımlarına karşı mücadele edecek.

Grup’ta maç programı ise şöyle:

Argıncık 1 Nolu Saha

29 Ocak Salı

12.00 Anadolu Yıldızları Spor Kulübü-Malatya Bayanlar Spor Kulübü

14.00 Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü-Kılıçaslan Yıldızspor

30 Ocak Çarşamba

12.00 Malatya Bayanlar Spor Kulübü-Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü

14.00 Kılıçaslan Yıldızspor-Anadolu Yıldızları Spor Kulübü

1 Şubat Cuma

12.00 Anadolu Yıldızları Spor Kulübü-Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü

14.00 Kılıçaslan Yıldızspor-Malatya Bayanlar Spor Kulübü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız