SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Puanla Döndü

0
Güncellendi - 2019-02-19 04:11:44
MBSK Puanla Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 12.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmanda Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Grup’ta sekizinci hafta karşılaşmasında Malatya Bayanlar Spor Kulübü, lider Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor’a konuk oldu.

Kahramanmaraş Batıpark Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Tuğçe Yatmaz, Talip Nacar, Fuat Çakaroğlu hakem üçlüsü yönetti.

Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor sahaya Aslı Tutku Tarhan, Mihriban Türker, Ebru Kardeş, Rumeysa Yenen, Leyla Yetmez, Banu Tekin, Dilara Özdemir, Şeyda Şaptalı, Ayşe Tunç, Emine Polat ve Huri Akgül on biriyle çıktı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise Fatma Durak, İkranur Sarıgül, Dilara Sultan Akduman, Selinay Çaybaşı, Gülşen Özdil, Saime Keskin, Gülay Demir, Kübra Yenigün, Fadime Özbey, Ayşegül Sarıkaya ve Berfin Fırat on biriyle mücadele etti.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın 52.dakikasında Huri Akgül'ün kaydettiği golle Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor 1-0 öne geçti. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 85.dakikada Kübra Yenigün'ün penaltıdan kaydettiği golle durumu 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde Berfin Fırat, 15.dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız