SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK Rakibine Gol Yağdırdı

0
Güncellendi - 2020-02-04 02:19:51
MBSK Rakibine Gol Yağdırdı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Hatay Dumlupınarspor’u 8-0 mağlup etti.

Malaya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 10.hafta karşılaşmasında Hatay Dumlupınarspor’u konuk etti. 

Yeşiltepe Spor Kompleksi 2 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Emre Yılmazer, Ali Tercan, Erkan İlbak hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya; Fatma Durak, Dilara Sultan Akduman, Fadime Özbey, Ayşe Aydemir, Göksu Ceren Çelenk, Songür Özdemir, Berfin Fırat, İkranur Sarıgül, Demet Dumrul, Melike Murat ve Burcu Çakır on biriyle çıktı. 

Hatay Dumlupınarspor ise; Sevcan Yeşildağ, Fidan Zabun, Ayşe Nur Kellecioğlu, Işıl Korkmaz, Dişlara Demirkol, Arzu Genç, İpek Atay, Gizem Karasapan, Aslı Üfler, Gül Menteşe ve Zeynep Bozkurt on biriyle mücadele etti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarısını 5-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı, ikinci yarıda da bulduğu gollerle 8-0 kazandı.

Malatya ekibine galibiyeti getiren golleri 7,12 ve 44.dakikalarda Demet Dumrul, 14.dakikada Berfin Fırat, 18.dakikada Burcu Çakır, 52.dakikada Sıla Söylemez, 57.dakikada Fadime Özbey ve 86.dakikada Songür Özdemir kaydetti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Hatay Dumlupınarspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 17’ye yükseltti ve haftayı dördüncü sırada tamamladı.

Malatya ekibi, grupta geride kalan 10 hafta sonunda 9 karşılaşma oynarken, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız