SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK'dan Kritik Galibiyet

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 7.Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 11.haftada deplasmanda 1939 Güney Yıldızıspor’u 3-2 mağlup ederek, kritik bir galibiyet aldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 11.haftada Hatay temsilcisi 1939 Güney Yıldızıspor’a konuk oldu.

Hatay Samandağ İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Serkan Sadırlı, Bekir Metli, Oğuz Can Aydoğmuş hakem üçlüsü yönetti. 

1939 Güney Yıldızıspor sahaya; Melise Eskiocak, Helen Para, Lora Çobanoğlu, Eda Demirkol, Atra Gaye Aslan, İrem Odacı, Gizem Sakızcı, Gizem Alçınar, Meryem Çil, Sabahat Gök, Mevsim Ocak on biriyle çıktı. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise Fatma Durak, Dilara Sultan Akduman, Fadime Özbey, Kübra Yenigün, Ayşe Aydemir, Songür Özdemir, İkranur Sarıgül, Melike Murat, Burcu Çakır, Mizgin Onuk, Demet Dumrul on biriyle mücadele etti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, mücadelenin 7.dakikasında Demet Dumrul’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada ataklarını yoğunlaştıran Malatya ekibi, 18.dakikada Mizgin Onuk’un golüyle mücadelede durumu 2-0’a getirdi.

1939 Güney Yıldızıspor, 30.dakikada Gizem Alçınar’ın kaydettiği golle farkı bire indirdi. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 40.dakikada Demet Dumrul’un golüyle skoru 3-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında Hatay ekibi, 68.dakikada Meryem Çil’in golüyle skoru 3-2’ye getirdi. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayı ve Malatya Bayanlar Spor Kulübü mücadeleyi 3-2 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • recep solmaz (4 yıl önce)
    Bravo tebrikler ....Malatya şehrine güzellikler yaşatıyorsunuz Antremanlardaki disiplin istek ve arzunuz galibiyetle döneceğinizin belirtileriydi emeği geçenleri kutluyorum temennim bu şehrimizi yönetenlerinde sizlere sahip çıkacaklarına inaniyorum...zor şartlarla ekonomok sıkıntılarla mücadele ederek bu gençlere sporu sevdirmenizi mutlaka bu şehrin valisi belediye başkanları duyarlılık gösterip sizlere yardımcı olacaklardır.....yolunuz açık olsun ......
    0
    0
    Yanıtla