SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBSK'nın Yeni Maç Programı

A- A+ PAYLAŞ

2019-2020 sezonu Kadınlar 1.,2. ve 3. Lig fikstürlerinde değişiklikler yapıldı. İlgili değişiklikler 7-16 Nisan 2020 tarihleri arasında oynanması planlanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakaları ve Milli Takım kamp programları için gerçekleştirildi.

Yeniden gerçekleştirilen planlamaya göre, Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 13.haftada deplasmanda Gaziantep Karataşspor ile karşılaşacak. Mücadele, 23 Şubat’ta oynanacak. 14.haftada 15 Mart’ta Şanlıurfa Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Malatyalı bayanlar, 15.haftada 29 Mart’ta sahasında Adanagücü’nü konuk edecek.

Grupta 16.haftayı bay (maç yapmadan) geçirecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 17.haftada 19 Nisan’da sahasında Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor’u konuk edecek. Malatyalı bayanlar, sezonun son maçını ise 26 Nisan’da deplasmanda Tavla Gençlikspor ile oynayacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, erteleme maçında ise sahasında Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor’u konuk edecek. Bu maçın oynanacağı tarih önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız