SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Meclisten İstifa Etti, Memur Oldu

0
Güncellendi - 2018-11-07 18:09:21
Meclisten İstifa Etti, Memur Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Çınar başkanlığında toplanarak Kasım ayı çalışmalarına başladı. İmar ağırlıklı gündem maddeleri komisyon raporları doğrultusunda görüşülerek karara bağlandı.

Güner istifa etti, memur oldu

Bu arada, Hacı Uğur Polat’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesiyle birlikte Büyükşehir’de Başkan Danışmanı olarak görev yapmaya başlayan Mehmet Güner, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti.

Polat'ın Yeşilyurt Belediye Başkanlığı sırasında başkan yardımcısı da olan Mehmet Güner’in Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü üzerinden memur yapıldığı öğrenildi. Mehmet Güner’in istifasından sonra boşalan AKP Meclis Üyeliğine İlçe Seçim Kurulu tarafından İbrahim Haskul’un atandığı duyuruldu.

Çınar’a kredi yetkisi

Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde çeşitli bölgelerde devam eden yol yapım ve yenileme hizmetlerinde kullanılmak üzere 300 ton bitüm alımı işi nedeniyle İller Bankasından kredi kullanmak için Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Hıroğlu Mahallesi’ne kütüphane

Yeşilyurt Belediyesi ile DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan Tarihi Kent Bölgelerini Canlandırma Programı kapsamında, Hıroğlu mahallesinde restorasyonu ve uygulama projesi devam etmekte olup mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesi ait 92 ada 2 parselde bulunan 3 katlı yapının DAP Semt Kütüphanesi olarak düzenlenmesine karar verildi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunu 09 Kasım 2018 Cuma günü saat 10:30’da gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Battalgazi imam hatip mezunu olan mehmet günere bu şekilde memur olmak yakışmadı yazıklar olsun diyorum sadece bu şekilde haksız bi şekilde memur olmayı ona yakıştıramadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (5 yıl önce)
    Maalesef Türkiyede özellikle Belediyelerimizde istisnai kadrodan Özel Kalem Müdürü olarak yapılan atamalar suiistimal edilmektedir. Tabiki her belediye başkanı kendi özel kalemine çalışmak istediğini alabilir. Bunun ölçüsü hwr dönem için 1 kişi veya en fazla 2 kişi olabilir. Gönlümüzden geçen Belediye Başkanlarıyla gelip beraber de gitmeleridir. Mahlas isimlerle yazılanların kıymeti şüphelidir. Mahlas isimlerle en ağır eleştirileri yapanların eleştirdikleri karsisinda el pençe divana durdukları ayrı bir gerçektir. Aslolan liyakat ehliyet fırsat eşitliği Devlet ve Millete sadakattir. Devletin malı deniz yemeyen domuz yaklaşımı veya yeterki bizden olsun çamurdan olsun yaklaşımı olmadıktan sonra idarecilikten memurluga geçiş aslında tenzil-i rutbedir. Kamu kurumları kamuya açık olmalıdır. Başta Malatya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerine 2014'ten bugüne özel kalem üzerinden kaç kisinin alındığı açıklanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Toplumun kanayan yarası (5 yıl önce)
    Malatya haber olarak diğer dönemlerdeki memur olanları yazarsınız haklı olarak eleştiri yaparsınız bunu neden yazmadınız Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde bu toplum vicdanını yaralayan başka kişi ve kişiler var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Bu Malatyadan bir şey çıkmaz,Gidin bakalım bir kayseriye,maraşa,elazığa bunlar varken bir malatyalı şehir belediyesine işe girebilirmi?Bu şovenistlik değil.Başıma geldiği için biliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail kutlu (5 yıl önce)
    Adam malatyada doğmuş büyümüş, Malatyalıya ekmek veriyor siz hala ırkçılık ediyorsunuz. size Malatyalıya iş verirken iyiydi şimdi Adıyamanlı diye ayırımcılık yapın. Allahtan korkun kuldandan utanmıyorsanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Adam makam koltuğuna oturmuş altında minder var fizik kurallarına bile aykırı o koltuk.. Ama ne yapalım bir Ak partili olarak söylüyorum işi ehline vermediler. Belediyenin İMAR DEPARTMANI var imar muduru milleti azarlamaktan başka bir iş yapmıyor. Körler sağırlar birbirini agirlar diye bir deyiş var bilmem anlata bildimmi şelalecilerin evi haline gelmiş yesilyurt belediyesi. Baskanda sürekli millet kirathanisinde çay çeşmede çorba diyerek kendince sosyal belediyecilik oynuyor bırak bu işleri başkan son günlerin iyi anıl malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Yazık günah .Memleketde o kadar genç KPSS hazırlansın gece gündüz ders çalışsın ama MEHMET GÜNER direk memur olsun.Büyükşehirde hiçmi bu vasıfda memur yok..Bu hacı başkan milletin aklı ile dalga geçmeye başladı.Ama unutmayın ki rabbiminde bir hesabı var.yeşilyurt ve beldiyesini batırdınız .şimdide büyükşehiri batırın zaten batakdı.sizi bu ülkenin bir vatandaşı olarak ve allaha havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza (5 yıl önce)
    Harika bir haber. İnsanımız mutlu olsun. Elin oğlu bedava memur olsun, senin oğlun sınavlarla rezil olsun. Ama olsun akp yol yaptı, hastane yaptı. O kadar da olsun. Lütfen ama lütfen Durmak yok, uyumaya devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet b (5 yıl önce)
    Bir teklifim var Malatya adıyamana bağlı bir ilçe olsun adıyamanda Büyükşehir olsun. Eğer bu karar çıksın çıkıpda hükümete oy verenlerden biri itiraz ederse yüzüme tükürün.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Adam haklı. Çünkü orası halkın belediyesi değil, babasının çiftliği. Değmeyin adama. O yarın büyük adam olur, müdür olur, her bir şey olur. Çünkü bu memlekette hak, adalet, liyakat öleli çok oldu beyler. Kendinize gelin. Size ne oluyor. Adam haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (5 yıl önce)
    Adıyaman tayfasına oy yok Malatyalı bukadar işsiz var gerçekten muhtaç ama belediyede durumu çok çok iyi adıyamanlıyla dolu
    0
    0
    Yanıtla
  • Olsun gözüm (5 yıl önce)
    E bu Yeşilyurdu direkt Adıyamana bağlayalım olsun bitsin))
    0
    0
    Yanıtla
  • ne alaka
    0
    0
    Yanıtla
  • Olsun gözüm (5 yıl önce)bureli isimli kullanıcı yorumuna
    e bütün yöneticiler Adıyamanlı, Malatyada kimse yokmuş gibi, ha Adıyaman canımız ciğerimiz, Malatyadan ayrı değil ama durum bu
    0
    0
    Yanıtla
  • gunduzbey (5 yıl önce)
    İbrahim Haskul ARKADS HAYIRLI olsun adıyamanlı bu arada.Gündüzbey sahipsiz 4 senedir aile çay bahçesinin ustu asfatlanacak bir turlu kısmet olmadı tanıdıgımız yok belediyede bilgi verremedık gunduzbeyın dagları asfaltlandı acep niye dert çok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyaman dedik ama sadece bilgi amaçlı art niyet falan yok yanlış anlaşılmasın belkide değildir net bilgi olmyabilir .Bu sayıştay başkanı istifa etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimsenin hakkı kimsede kalmaz (5 yıl önce)
    http://www.memurlar.net/haber/786661/ belediyelerde sınavsız atanan memur ile ilgili haberlere bakın bu konu ile neden basına bir açıklanma yapılmadı MASKİ den memur yapıldığını biliyoruz neden basında tek kalem haber yok bizler Emeklermizin karşılığını alamaz iken kolay yoldan memur yapılıyor mahşerede görüşürüz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    Sen oku sınava gir bişey olma adam hooop memur olsun ohhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga kardeş adam hoppppp diye Maski Genel Mudürü oldu. Malatya mizin sesi çıkmadı da biri memur olmuş coknu buna şükür etmek lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Selcuk (5 yıl önce)
    Secimlere bukadar az bir zaman kalmisken be suanki baskanin aday olup olmayacagı belli degilken böyle birsey nasil yapilir gider ayak yanlıs cok yanlıs.
    0
    0
    Yanıtla