SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Medyada Kılıçlar Çekildi !

A- A+ PAYLAŞ
Reklam

ABD’nin en büyük iki gazetesi Wall Street Journal ve New York Times, New York’ta büyük bir rekabete giriştiler. Uluslararasımedya devi Rupert Murdoch’un sahibi olduğu News Corp’a ait Wall Street Journal dün ilk New York kent ilavesini yayınladı. Amerikan gazeteleri arasındaki en son ve en büyük kapışma olarak görülen bu atılımla 79 yaşındakiMurdoch, kentin tiraj ve ilan pastasının büyük bölümünü elinde bulunduran ‘amiral gemisi’ New York Times’ın yerini almak istiyor.

SAVAŞ YAYILABİLİR

Bugüne kadarmedya alanında girdiği tümmücadelelerden zaferle çıkan Murdoch New Yorklu okur ve ilan verenleri kendi saflarına çekebilirse bu savaşın New York’la sınırlı kalmayacağı ve ABD geneline yayılacağı yorumları yapılıyor.Murdoch’un gazeteleri New York Post ve Wall Street Journal’ın ilan fiyatlarını da düşürerek New York Times’ın sadık okurları ve ilan verenlerini de etkilemek istediği biliniyor. New York Times’ın GenelMüdürü Scott Heekin- Canedy ilan verenin Wall Street Journal’ın yeni ekine fazla rağbet göstermeyeceğini belirterek “NY Times fiyat savaşına girmeyecek” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam